Ležišče Hitex: Zero Gravity 24 Memory 120x200

Šifra izdelka:OXOST-HITZ699
+ DARILO: Za nakupe v obdobju od 3. 4. 2024 do vključno 6. 5.2024 vam brezplačno podarimo vzglavnik AloeVera ClimaFill.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo
Set Hitex: Bamboo 2xvzglavnik All Side sleep in odeja Bamboo 200x200

    + DARILO: Za nakupe v obdobju od 3. 4. 2024 do vključno 6. 5.2024 vam brezplačno podarimo Sobne copate Vitapur SoftTouch.  več

    ŽE OD 1.000

    +24×3 €
    Set Hitex: Bamboo vzglavnik All Side sleep in Bamboo odeja 140x200

      Set Bamboo vzglavnik All Side sleep in Bamboo odeja 140x200  več

      ŽE OD 1.000

      +24×2 €

      100% VARNO IN UDOBNO

      ZANESLJIVA DOSTAVA

      Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

      NAKUPOVANJE PO MERI

      Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

      MOŽNOST VRAČILA

      Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

      BREZPLAČNA POŠTNINA

      Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



       

      7-consko žepkasto ležišče Hitex Zero Gravity 24 Memory Soft je visoko 24 cm in poskrbi za popolno podporo vašega telesa in udobje ter zagotavlja, da se boste zjutraj zbudili spočiti in naspani. Ležišče je kot nalašč za ljubitelje mehkejših ležišč. Samostojne žepkaste vzmeti v kombinaciji z dodatno plastjo elastične pene v jedru, poliuretansko peno in spominsko peno v prevleki ležišča poskrbijo za njegovo popolno prilagoditev, zagotavljajo pravilno lego telesa in vam nudijo sproščujoč spanec.

      7 con za odlično podporo in pravilen položaj telesa

      7 con za odlično podporo in pravilen položaj telesa

      Ergonomsko ležišče je po dolžini sestavljeno iz 7 različnih trdot v predelu glave, ramen, bokov, ledvenem predelu in nogah. Pravilno razporejeni različno trdi posamezni predeli ležišča zagotavljajo pravilno podporo vašemu telesu. Tako ima vaša hrbtenica obliko ravne črte in pravilen fiziološki položaj, kar jo pomaga razbremeniti.

      Jedro iz žepkastih vzmeti za miren spanec

      Jedro iz žepkastih vzmeti za miren spanec

      Jedro 24 cm visokega ležišča sestavlja 18 cm visok sloj visokokakovostnih žepkastih vzmeti, ki se točkovno prilegajo telesu, saj je vsak del telesa podprt s svojim žepkom. Žepkaste vzmeti omogočajo odzivnost samo tistih vzmeti, na katere telo pritiska, zato je hrbtenica med ležanjem zmeraj poravnana in v pravilni legi.

      Spominska pena za izjemen občutek lebdenja

      Spominska pena za izjemen občutek lebdenja

      Plast spominske pene, ki je prišita na prevleko ležišča, pomaga omiliti točke pritiska in sprostiti vaše mišice saj se popolnoma prilagodi obliki in teži telesa. Podari vam občutek breztežnosti in vam omogoča, da spite v popolni harmoniji, brez obračanja in premetavanja. Dodatni plasti poliuretanske pene in mehke elastične pene dasta ležišču še večjo elastičnost in prilagodljivost.

      Kakšno letveno dno izbrati?

      Kakšno letveno dno izbrati?

      Pri žepkastih ležiščih je zaradi prožnih žepkastih vzmeti obvezna uporaba fiksnih letvic. Takšno letveno dno zagotavlja čvrstost in stabilnost, saj s svojo gostoto in masivnostjo odlično prenaša tudi večje obremenitve in tako ležišču zagotavlja daljšo življenjsko dobo.

      Ležišča Hitex - DOKAZANO boljše spanje

      Ležišča Hitex - DOKAZANO boljše spanje

      Zakaj izbrati

      • Žepkasto ležišče priporočamo tudi takrat, ko na ležišču spi več oseb, saj se zaradi žepkov ne čuti premikanja druge osebe. Prednost žepkastega ležišča je, da je vsak del telesa podprt s svojim žepkom, ki na telo deluje neodvisno.
      • 24 cm nadstandarno visoko žepkasto ležišče s svojo sestavo nudi najboljšo podporu telesu med spanjem. Dodatne penaste plasti v ležišču pripomorejo k enakomernejši porazdelitvi teže in razbremenijo pritisk na telo.
      • 7 različnih trdot v ležišču nudi odlično podporo in pravilen položaj telesa, ležišče je tako primerno za vse, ki si želite razbremenjeno hrbtenico in pravilen fiziološki položaj med spanjem.
      • Spominska pena v prevleki ležišča prepozna obliko telesa in se mu popolnoma prilagodi, primerno za vse, ki vas mučijo kakršne koli bolečine, saj poskrbi za razbremenitev točk pritiska na telo med spanjem.
      • Vsa žepkasta ležišča imajo švicarski certifikat Sanitized®, kar pomeni, da je tkanina ležišča dodatno zaščitena pred prahom, pršicami, vlago in nabiranju mikrobov. Ležišče je tako primerno za vse z občutljivo in problematično kožo, alergike in astmatike.