Videoteka Mezzo

Šifra izdelka:5888
Videoteka Mezzo - za vse navdušence nad umetnostjo zvoka in plesa.

Možnosti nakupa:

Videoteka Mezzo - klubska cena za prve 3 mesece
Videoteka Mezzo - klubska cena za prve 3 mesece
Videoteka Mezzo - klubska cena za prve 3 mesece
Videoteka Mezzo - klubska cena za prve 3 mesece
Redna cena za enkratno plačilo
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Videoteka Mezzo ponuja sprostitev ob zvokih klasične, pa tudi nekoliko sodobnejše glasbe. Več kot 150 posnetih predstav in 350 svežih ur vsebin in 40 dogodkov v živo vsako leto, v izvirni visoki ločljivosti. Na voljo je več kot 1000 naslovov in več kot 1500 ur skrbno izbranih posnetkov v ločljivosti 4K in HD. Ljubitelji opere in baleta boste našli posnetke, ki bodo pobožali vašo dušo. Celotno vsebino videoteke Mezzo najdete v meniju T-2 televizije.
T-2 klub: podrobnosti storitve dopis