Mobilni telefon Realme 11 Pro Astral black 8GB/256GB

Šifra izdelka:OUREA-11P256B
Realme 11 Pro Astral black 8GB/256GB
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Celje - Citycenter NA ZALOGI
Jesenice NA ZALOGI
Koper NA ZALOGI
Maribor NA ZALOGI
Murska Sobota NA ZALOGI
Novo Mesto NA ZALOGI
PP Brežice NA ZALOGI
PP Grosuplje Tuš NA ZALOGI
PP Koper - Planet NA ZALOGI
PP Kranj Mercator NA ZALOGI
PP Lucija NA ZALOGI
PP Postojna NA ZALOGI
PP Škofja Loka NA ZALOGI
PP Tržič NA ZALOGI
PP Vrhnika NA ZALOGI
PP Celje - Center NA ZALOGI
PP Ptuj NA ZALOGI
NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Paket vsebuje:
  • Pametni telefon Realme 11 Pro
  • Polnilni kabel + adapter
  • Zaščitni ovitek

Ključne lastnosti:

  • Visoko zmogljiva dvojna kamera z ločljivostjo 100 MP, f/1.8, 26mm (wide), PDAF, OIS + 2 MP, f/2.4, (depth)
  • 256 GB ROM + 8 GB RAM
  • 67W hitro polnjenje
  • 17,03cm (6,7”) 1080 x 2412 pixels, 20:9 ratio (~394 ppi density)
  • Baterija s kapaciteto 5000mAh
  • Osem jedrni procesor Mediatek MT6877V Dimensity 7050 (6 nm)
  • Izredno tanek in lahek (183g & 8,8 mm)
  • Android sistem, Realme UI 4.0

Ostale lastnosti:

  • Sprednja kamera z ločljivostjo 16MP in 1080P snemanja
  • Reža za 2 SIM kartici

    Back-Angle

Ponovna opredelitev odličnosti v mobilni tehnologiji!

Opremljen s sodobnim dvojnim kamero sistemom, vam Realme 11 Pro omogoča, da izrazite svoj notranji fotograf. S 100 MP primarnim objektivom, ki ima široko zaslonko f/1.8 in OIS tehnologijo, bodo vsi vaši posnetki ostali jasni in živahnih barv, tudi v zahtevnih svetlobnih pogojih. S pomočjo 2 MP globinskega senzorja lahko dosežete osupljive efekte zameglitve ozadja, s čimer boste svoje motive postavili v ospredje. Ne glede na to, ali fotografirate čudovite pokrajine ali dragocene trenutke s svojimi najbližjimi, vam Realme 11 Pro omogoča zajem slik brez primere.

Spektakularni zaslon

Pripravite se na osupljivo izkušnjo z zaslonom Realme 11 Pro. Njegov 6.7-palčni AMOLED zaslon s HDR10+ podporo in 120Hz osveževanjem bo poskrbel za neprekosljivo vizualno doživetje. Vsaka podrobnost bo oživela v 1 milijardi barvah in z največjo svetilnostjo 950 nits, kar pomeni, da bodo tudi najsvetlejši prizori izgledali izjemno živahno. Uživajte v brezmejni sliki, zahvaljujoč impresivnemu razmerju zaslona in ohišja, ki vas bo popeljalo še globlje v vaše najljubše filme, igre in aplikacije.

Baterija, ki zdrži

Realme 11 Pro vas bo oskrbel z močjo za vsakodnevne avanture. Visoko zmogljiva 5000 mAh Li-Po baterija zagotavlja, da boste lahko ves dan uživali v svoji napravi, brez prekinitev. Od brskanja po spletu do pretakanja videoposnetkov, Realme 11 Pro vam omogoča nemoteno uporabo ves dan. Poleg tega bodo energetsko učinkoviti sestavni deli poskrbeli, da boste lahko dlje časa uživali v vsakem trenutku.

Hitro polnjenje

Ostanite napolnjeni in pripravljeni na akcijo s funkcijo 67W hitrega polnjenja preko kabla. S pozabljanjem na dolgotrajno polnjenje boste lahko svoj telefon napolnili v rekordnem času. Tako boste lahko več časa preživeli s svojimi dejavnostmi, ki jih imate radi, in manj časa boste vezani na polnilni kabel.

Epski dizajn

Dizajn Realme 11 Pro je harmonična kombinacija elegance in inovacij. Veganski usnjeni zadnji del v beli barvi ne samo, da izgleda prestižno, ampak tudi odraža zavezanost blagovne znamke k trajnostnosti. Sprejmite telefon, ki ne samo dobro izgleda, temveč izstopa tudi po svojem okolju prijaznem pristopu.

Realme 11 Pro je več kot le pametni telefon; je izraz vaše strasti do fotografije, želje po izjemnih vizualnih doživetjih in potrebe po brezkompromisni zmogljivosti. Pripravite se, da ponovno opredelite odličnost in doživite mobilno tehnologijo kot še nikoli prej z Realme 11 Pro

Garancija: 24 mesecev