Mobilni telefon Samsung Galaxy A04s 32GB, bela

Šifra izdelka:OUSAM-GA04S32W
Samsung Galaxy A04s
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Telefon
  • Podatkovni kabel (USB - Type C)
  • Navodila za uporabo

Samsung Galaxy A04s ima 3 GB pomnilnika in 32 GB prostora za shranjevanje. Zaslon je lepe velikosti z diagonalo 16.51 cm, zaslon pa ima ločljivost 1600x720. 
Če iščete malo več funkcij kamere, potem je ta naprava dobra izbira. Na zadnji strani ima dve kameri, glavno ter globinsko, s katerima posnamete lepe fotografije v številnih situacijah. Senzor globine zagotavlja, da lahko predmeti na fotografijah pridejo v ospredje z zameglitvijo ozadja.
V tem telefonu je prostora za dve SIM kartici, tako da lahko uporabljate svojo službeno in zasebno številko v eni napravi. Na voljo je tudi prostor za  microSD kartico, s katero lahko razširite pomnilnik. Tako lahko brezskrbno fotografirate, ne da bi vas motil poln telefon.