Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon Samsung Galaxy A22 64 GB, vijolična

Šifra izdelka:OUSAM-GA2264V
Mobilni telefon Samsung Galaxy A22 64 GB, vijolična
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena na 6 obrokov
Klubska cena na 3 obroke
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Koper NA ZALOGI
PP Medvode NA ZALOGI
PP Sežana NA ZALOGI
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Telefon
  • Navodila
  • Garancija
  • Polnilec
  • Podatkovni kabel (USB - Type C)
  • Igla za SIM režo

Estetika poenostavljene oblike

Elegantna oblika pametnega telefona Galaxy A22 je sinonim za privlačen in moderen videz. Zaradi zaobljene oblike je udoben za uporabo in omogoča preprosto krmiljenje po zaslonu. Na voljo je v vijolični, beli in črni barvi.

Izberite način snemanja s sistemom štirih kamer

Sistem kamere z več objektivi na pametnem telefonu Galaxy A22 bo iz vaših fotografij naredil prave male mojstrovine. Snemajte v visoki ločljivosti z glavno kamero, kot gledanja razširite z ultraširokokotno kamero, ostrino pa prilagajate z globinsko kamero. Objekte lahko tudi približate z makrokamero in prikažete tudi najmanjše podrobnosti.

Na telefon je nameščenih skupno 5 kamer, od katerih je ena na sprednji in štiri na hrbtni strani telefona:

Standardna glavna kamera: 48 MP

Ultra širokokotna kamera: 8 MP

Globinska kamera: 2 MP

Makro kamera: 2 MP

Selfi kamera: 20 MP

Z glavno kamero, ki ima funkcijo OIS (Optična stabilizacija slike), lahko posnamete tekoče video posnetke in ostre fotografije, kamera pa lahko sprejme več svetlobe, da osvetli posnetke ob slabši svetlobi. Ultraširokokotna kamera s 123-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in tako omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo, z makrokamero pa približajte in ujemite živahne podrobnosti. Naravni bokeh učinek prav tako pripomore k temu, da motiv resnično izstopa iz ozadja. Globinska kamera omogoča prilagoditev globine polja vaših fotografij. Prilagodite zameglitev ozadja za visokokakovostne fotografije portreta. Z bokeh učinkom in sprednjo kamero boste lahko posneli čudovite selfije, ki bodo resnično izstopali.

Neverjeten zaslon za resnično tekoče brskanje

Samsung Galaxy A22 odlikuje brezkončni U zaslon velikosti 16,3 cm (6,4 ''. S HD+ Super AMOLED zaslonom in 600 nitov¹ za razločnost, bodo vsakodnevne vsebine videti ostre, jasne in osupljive. S funkcijo Resnično tekoče je pogled tekoč ne glede na to, ali igrate igre ali brskate.

Ostanite v akciji z zmogljivo baterijo

5000 mAh baterija daje več časa, da počnete to, kar vam je všeč – pretakanje in deljenje vsebin, igranje iger in še več. Umetna inteligenca za upravljanje moči zazna in se prilagodi vašim navadam uporabe mobilnega telefona za dolgotrajno moč. S 15-vatnim prilagodljivim hitrim polnjenjem bo pametni telefon Galaxy A32 nemudoma spet napolnjen.

Pospešite in shranite več

Galaxy A22 združuje moč osemjedrnega procesorja in do 4 GB RAM-a za hitro in učinkovito zmogljivost. Uživajte v 64 GB notranjega pomnilnika, s pomočjo microSD kartice pa lahko dodate do 1 TB prostora za shranjevanje.

One UI Core za večjo zbranost

Operacijski sistem One UI Core pomaga ohraniti pozornost na to, kar je pomembno za vas. Strojna in programska oprema delujeta vzajemno ter nudita vsebino in funkcije na dosegu vaših prstov, zato lahko do njih dostopate hitreje. Nemoteno preklapljajte med aplikacijami in hkrati prejmite informacije za več aplikacij, priročna oblika pa omogoča večopravilnost na enem zaslonu.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net