Mobilni telefon Samsung Galaxy A35 5G 128GB, izjemna ledeno modra

Šifra izdelka:OUSAM-A355G128LM
A356 SAMSUNG GALAXY A35 5G 128GB AWESOME ICEBLUE
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Celje - Citycenter NA ZALOGI
Domžale - MC NA ZALOGI
Jesenice NA ZALOGI
Koper NA ZALOGI
Kranj NA ZALOGI
Ljubljana - Aleja NA ZALOGI
Maribor NA ZALOGI
Murska Sobota NA ZALOGI
Novo Mesto NA ZALOGI
PP Brežice NA ZALOGI
PP Grosuplje Tuš NA ZALOGI
PP Kamnik NA ZALOGI
PP Kranj Mercator NA ZALOGI
PP NG - Supernova NA ZALOGI
PP Postojna NA ZALOGI
PP Sežana NA ZALOGI
PP Škofja Loka NA ZALOGI
PP Novo Mesto NA ZALOGI
Velenje NA ZALOGI
NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Pametni telefon
  • Podatkovni kabel C-C
  • Sponka za SIM kartico

Galaxy A35 5G ponuja neverjetne fotografske zmogljivosti, po katerih slovi Samsung Galaxy, vključno s funkcijami, kot sta optična stabilizacija slike (OIS) in video digitalna stabilizacija slike (VDIS), zaradi katerih so fotografije in videoposnetki ostri tudi med snemanjem na poti. Uporabniki lahko uživajo v gledanju najnovejših oddaj ali brskanju po družabnih medijih z zasloni Super AMOLED, ki prikazujejo osupljivo jasnost v polni visoki ločljivosti. Prav tako lahko računajo, da bo 16,8-centimetrski (6,6-palčni) zaslon  v modelih  Galaxy A35 5G zaradi tehnologije Vision Booster jasen in svetel v različnih svetlobnih pogojih. Z  Galaxy A35 5G bodo uporabniki še naprej lahko izkoristili do štiri generacije nadgradenj operacijskega sistema Android in uporabniškega vmesnika One UI ter pet let varnostnih posodobitev, kar optimizira življenjski cikel naprav, saj bodo še naprej opremljene z vsemi najnovejšimi funkcijami Galaxy in Android. Galaxy A35 5G je popolnoma združljiv z ekosistemom Galaxy, kar uporabnikom omogoča nemoteno in integrirano izkušnjo v različnih napravah Galaxy. Uporabniki lahko sledijo svojim ciljem glede telesne pripravljenosti tako, da povežejo fitnes zapestnico Galaxy Fit3 ali pametno uro Galaxy Watch6 s svojim pametnim telefonom serije Galaxy A. Galaxy A35 5G je na voljo s 6 GB RAM-a in 128 GB pomnilnika.

Promocija: 20.06.2024 – 31.07.2024

Kupci Samsung Galaxy A15, A15 5G in A25 lahko izberejo eno izmed daril: Samsung SmartTag2, 10.000 mAh powerbank ali 40W dvojni avtomobilski polnilec. Kupci Galaxy A35 in A55 pa lahko izberejo dve darili iz istega seznama. 

Za pridobitev darila je potrebna registracija na samsung.promocija.net do 15.08.2024 z vsemi potrebnimi dokazili. Darila bodo dostavljena do 30.09.2024.

Več informacij na https://samsung.promocija.net/kampanja/Poletna-promocija-2024