Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon Samsung Galaxy S21 FE 5G, sivka

Šifra izdelka:OUSAM-GS21FE5S
Za prve kupce velja posebna akcijska cena ob naročilu na 24-obrokov
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
V poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • še ni podatka

 

Akcija staro za novo: 1. 12. 2021 - 31. 1. 2022

Promocija naprav Samsung Galaxy S21 serije, Galaxy Flip 3 in Galaxy Fold 3 (v nadaljevanju: vsaka posebej kot „naprava“ in skupaj kot „naprave“) je uporabnikom na voljo na območju Republike Slovenije od 1.12.2021 do 31.1.2022

Zasebni in poslovni uporabniki, ki se v obdobju promocije odločite za nakup ene izmed naprav, imate možnost pridobiti pravico do popusta v višini ocenjene vrednosti stare naprave. Poleg tega pridobite še dodaten popust v višini 250 EUR, če prinesete v odkup svojo staro napravo iz Samsung Galaxy S ali Note serije ali katerega od aparatov znamke Apple iPhone . 

Pri nas opravite nakup, cenitev "starega" telefona pa izvedete na podjetju RAM2 d.o.o., Bratislavska 7, 1000 Ljubljana.  Ocenjeno vrednost stare naprave in Samsung bonus v znesku 250 EUR prejmete na svoj TRR s strani podjetja RAM2. Pogoj je, da ob predaji stare naprave predložite račun ali aneks iz katerega je razvidno, da ste novo napravo kupili (v času promopcijskega obdobja) pri nas. Čas za izvedbo cenitve je enak, torej do 31.1.2022. 

Več o menjavi si lahko pogledate tukaj: https://www.zamenjaj-stari-telefon.si/ Vabimo vas, da si ogledate tudi pravila promocije, in sicer tukaj:

https://klub.t-2.net/cms/files/t-2-klub/userfiles/SplosniPogoji/Pravila%20promocije%20trade%20IN%202022.pdf

--

Nov član družine S21 ponuja najljubše funkcije serije. To so zmogljivost, profesionalna kamera, odlična povezljivost – vse v prefinjenem ikoničnem dizajnu.

VEČ NAČINOV, DA SE UPORABNIKI IZRAZIJO

Sistem kamere z več objektivi na Galaxy A32 pametnem telefonu vaše fotografije povzdigne na naslednjo raven. Snemajte v izjemno visoki ločljivosti s 64 MP glavno kamero za jasne in čiste fotografije podnevi. Razširite kot gledanja z ultraširokokotno kamero. Prilagodite ostrino z globinsko kamero ali pa se približajte vsem podrobnostim z makrokamero.

ZMOGLJIVOST, KI JO UPORABNIKI NAJBOLJ POTREBUJEJO

Predani igralci iger in »streamerji« (igralci, ki svoje igranje video iger prenašajo na platformi) bodo navdušeni nad izjemno ostrino, visokokakovostno grafiko in kakovostjo slike. Stopnja odziva na dotik znaša 240Hz in zato najljubše igre popelje na nove višine z bliskovito hitrimi odzivnimi zmogljivostmi . Igre bodo videti neverjetno tekoče zahvaljujoč hitrosti osveževanja 120Hz, ki zagotavlja najvišjo ločljivost na zaslonu Dynamic AMOLED 2X..

Dolgotrajne baterije so tudi glavna prednost za uporabnike Galaxyja na poti. S21 FE 5G je opremljen z celodnevno baterijo, izdelano tako, da zdrži od službe, domov in povsod vmes. Zmogljiva baterija je okrepljena s 25 W super hitrimi zmogljivostmi polnjenja, tako da lahko baterijo napolnite za več kot 50 % v samo 30 minutah , in uživate v visoki hitrosti delovanja brez prekinitev.

PRILJUBLJENE FOTOGRAFIJE ZA OBOŽEVALCE GALAXY

Uporabite napredno sprednjo kamero S21 FE 5G s 32 MP, da posnamete visokokakovostne selfije vseh svojih najboljših prijateljev, nato pa sliko uredite, da boste z izboljšanimi zmogljivostmi AI Face Restoration izgledali kar najbolje. Poleg tega lahko z dvojnim snemanjem ostanete na vrhu dogajanja pred vami in za vami – samo začnite snemati in vaša kamera bo posnela poglede iz obeh objektivov (sprednje in zadnje kamere) hkrati.

SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net