Mobilni telefon Samsung Galaxy S22 5G 256GB. fantomsko črna

Šifra izdelka:OUSAM-GS226FB
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Telefon
  • Podatkovni kabel (USB - Type C)
  • Navodila za uporabo

 

 

Profesionalni komplet, ki se prilega v eno roko. Trojna glavna kamera in kamera za selfije ponujata inovativno strojno in programsko opremo kamere, da lahko enostavno posnamete celo galerijo neverjetnih vsebin.
Najboljše stvari se zgodijo ponoči. Ujemite jih z vrhunskimi tehnološkimi posodobitvami naše profesionalne kamere. Veliki senzor pikslov poveča piksle in osvetli, medtem ko Super Clear steklo zmanjša bleščanje leče — vse to za neverjetno razločne nočne fotografije in videe.

Navdih ne čaka na optimalno osvetlitev — zdaj tudi vi ne rabite čakati. Samodejna hitrost okvirjev, največji skok v naši videotehnologiji, hitrost sličic prilagodi vaši okolici, super nočna rešitev pa odpravi hrup posameznega okvirja za visokokakovostne živahne posnetke — na soncu ali pod zvezdami.
Revolucionarne posodobitve glavne kamere in kamere za selfije omogočajo snemanje izjemnih portretov in avtoportretov, tudi pri slabši svetlobi. Ujamejo več svetlobe za neverjetne barve in podrobnosti — tako da lahko obvladate portretni način pri zatemnjenih lučeh.


ZASLON
Poslovite se od bleščanja

Sončna svetloba, spoznaj svetel zaslon Galaxy S22 telefona in najsvetlejši zaslon Galaxy S22+ telefona.10 Osupljiva 120-Hz brezkončna-O zaslona sta opremljena z dinamičnim AMOLED 2X z Vision Booster tehnologijo za izjemno vidljivost na prostem in jasen pogled, podnevi ali ponoči.11 Zdaj bodo bolščali le ljubosumneži.


Opravljajte več stvari hkrati med predstavitvijo na velikem zaslonu.
Predstavite vaše nočne videe na velikem televizorju, kot si zaslužijo. Uporabite Smart View, da predvajajte vsebino na televizorju in bodisi zrcalite svoj telefon ali pa nadaljujte z uporabo drugih aplikacij brez prekinitev oddaje.

POVEZAVA Z WINDOWS

Bum. Vaš telefon je na vašem osebnem računalniku
Je še bolj enostavno, kot se zdi — imejte dostop do aplikacij neposredno na vašem osebnem računalniku. Uporabite Nedavne aplikacije in si oglejte zadnje tri uporabljene aplikacije za hiter dostop na vašem namizju.


Najhitrejši Galaxy čip doslej

Ne glede na to, ali snemate svoj dan, igrate igre celo noč ali preprosto brskate med objavami, 4 nm procesor zagotavlja neverjetno brezhibno izkušnjo.


ZASEBNOST
Zavarujte svoje osebne podatke od vklopa telefona s Samsung Knox. Knox Vault ščiti vaše biometrične informacije, medtem ko Varna mapa zaklene vaše osebne podatke. Na novi plošči Uporabe dovoljenj pa si lahko ogledate, katere aplikacije posredujejo vaše podatke ali vam sledijo, da lahko po lastni presoji dovolite ali zavrnete dostop.