Nadvložek/Roll up Hitex MemoSilver 5+2 Memory 120x200

Šifra izdelka:OXOST-HTMS52122
+ DARILO: Za nakupe v obdobju od 3. 4. 2024 do vključno 6. 5.2024 vam brezplačno podarimo Sobne copate Vitapur SoftTouch.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Paket vsebuje:
  • 1x Nadvložek/Roll up Hitex MemoSilver 5+2 Memory 120x200

Nadvložek MemoSilver 5+2 Memory iz kombinacije navadne in spominske pene je visok 7 cm in daje dodatno mehkobo in udobje vašemu ležišču, podaljšuje njegovo življenjsko dobo ter zagotavlja, da se boste zjutraj zbudili spočiti in naspani. 5 cm visoko ortopedsko jedro iz visokoelastične poliuretanske pene se telesu popolnoma prilagodi in mu zagotavlja kvaliteten počitek. Za dodatno udobje je hladno stisnjeni peni dodana še 2 cm plast spominske pene, ki se popolnoma prilagodi obliki in teži telesa. Prevleka nadvložka je obogatena z srebrnimi ioni, snemljiva in pralna na 30 °C.

Zaščitite ležišče in podaljšajte njegovo življenjsko dobo

Zaščitite ležišče in podaljšajte njegovo življenjsko dobo

Z nadvložkom MemoSilver 5+2 Memory bo vaše spanje udobnejše, vašemu ležišču pa boste s tem podaljšali tudi življenjsko dobo, saj bo zaščiteno pred hišnim prahom in ostalo umazanijo, s čimer bo dlje časa čisto, sveže in uporabno. Nadvložek predstavlja rešitev tudi za starejša, uležana ležišča, ki vašemu telesu ne nudijo več optimalne podpore.

Večnamenska možnost uporabe

Večnamenska možnost uporabe

Nadvložek lahko uporabljate tudi kot pomožno ležišče, ko bodo pri vas prespali prijatelji in sorodniki. Kakovost spanca vam bo izboljšal tudi na potovanjih in kampiranju. Uporaben je tudi kot podloga za telovadbo, otroci pa jo lahko uporabljajo tudi kot mehko igralno podlogo. Nedrsni spodnji del nadvložka onemogoča premikanje po podlagi.

Ortopedsko jedro + 2 cm spominske pene

Ortopedsko jedro + 2 cm spominske pene

Jedro nadvložka je narejeno iz 5 cm napredne visokoelastične hladno stisnjene pene, ki vam zagotavlja udobje, ki ga po napornih dneh najbolj potrebujete. Dodatna 2 cm spominske pene se zaradi svoje edinstvene strukture popolnoma prilagodita obliki in teži telesa, zato je počitek še prijetnejši. Ker bolj udobno spimo, se manj premikamo, zato je odlična rešitev za vse, ki se ponoči zaradi spalnega položaja pogosto prebujate.

 

Zakaj izbrati

  • Najboljša rešitev za vse, ki ne želite menjati starega ležišča, temveč samo izboljšati njegovo mehkobo in udobje in mu s tem podaljšati življenjsko dobo.
  • Nadvložek lahko uporabljate tudi kot pomožno ležišče doma, na kampiranju ali potovanju, uporaben je kot podloga za telovadbo ali kot igralna podloga.
  • Visokoelastična hladno stiskana pena vam zagotavlja udobje in pravilno podpira vse dele vašega telesa, primerna za vse, ki si po napornem dnevu želite kakovostnega počitka.
  • Dodatna 2 cm spominske pene vas bosta razbremenila pritiska saj se popolnoma prilagodita obliki in teži telesa, kar pripomore k manj pogostemu prebujanju.
  • Snemljiva prevleka z ioni srebra je pralna na 30 °C, nadvložek je zato primeren za vse z občutljivo in problematično kožo, alergike in astmatike.

Vzdrževanje

Snemljiva in pralna prevleka nadvložka na 30 °C .