Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Pametna ura Samsung Galaxy Fit2, škrlatna

Šifra izdelka:OUSAM-GFIT2V

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Pametna zapestnica
  • Polnilna enota
  • Navodila

Galaxy Fit2 vam pomaga ohranjati tempo in slog. Čudovito 3D-steklo poudari elegantno obliko. 27,8 mm (1,1") barvni AMOLED zaslon pa omogoča dobro preglednost nad vsemi podatki, ki jih potrebujete.

Tanka oblika za neverjetno udobje

Galaxy Fit2 zapestnica je s svojo debelino 11,1 mm tanjša in udobnejša od svoje predhodnice Galaxy Fit. Oblikovana je za aktivne dni, edinstven utor na paščku pa preprečuje nabiranje potu. Je resnično najboljša naprava za sledenje telesni pripravljenosti, ki povzdigne udobje in slog na povsem novo raven.

Narejena za vaše aktivno življenje

Galaxy Fit2 je tako vzdržljiva kot vi. Pohvali se lahko z vodoodpornostjo do globine 50 m s certifikatom 5ATM za resnično brezskrbno vadbo. Skočite v vodo samozavestno.

Baterija z avtonomijo do 21 dni, ki zdrži dlje kot vi

Pri običajni uporabi je avtonomija baterije do 15 dni

Naporni treningi zahtevajo veliko energije, zato mora biti tudi vaša oprema dovolj vzdržljiva. Galaxy Fit2 za celodnevno uporabo Gre za napravo, ki nemoteno sledi vašim dnevnim dejavnostim in spremlja celo kakovost vašega spanca – in to vse z enim polnjenjem.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net