Pametna ura Samsung Galaxy Watch5 40mm, BT, srebrna

Šifra izdelka:OUSAM-GW540BTS
Pametna ura za vsakodnevne cilje dobrega počutja
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
V poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Uro
  • Navodila za uporabo

Poznajte svoj spanec z našo novo in izboljšano tehnologijo za sledenje spanca. Načrtujte čas za odhod v posteljo, zaznajte smrčanje, razumite in sledite stopnjam vašega spanca (buden, rahel, globok, REM) prek 8 živalskih simbolov za spanje, ki predstavljajo vrsto vašega spanca. Boljše noči vodijo k boljšim dnem.
Zmogljivi 3v1 Samsung BioActive senzor učinkovito nadzira tri senzorje zdravja. Senzor za bioelektrično impedančno analizo, električni senzor srca (EKG) in optični senzor srčnega utripa.
Telovadite? Vaša ura vam bo štela korake, kalorije in celo vašo rutino. Podpira tudi več kot 90 vadb, ki jim lahko sledite z vaše ure.
Polnjenje baterije od 0 % do 45 % traja približno 30 minut. Da, pravilno ste prebrali. Z večjo baterijo od predhodnic in hitrim polnjenjem ste takoj pripravljeni.
Predstavljamo našo trpežno Galaxy Watch pametno uro. Vodoodporna, z močnejšim sprednjim zaslonom, narejenim iz vrhunskega safirnega kristala, ki je 1,6-krat odpornejši proti praskam. Skoraj vse, kar vam prinese dan.
Krmarite skozi svojo naslednjo pustolovščino z Google Zemljevidi, pretakajte YouTube videe, naj vam pomaga Bixby ali Google Assistant in kličite ali brskajte po internetu. Stvari, ki jih lahko naredite na svojem telefonu? Naredite jih lahko tudi na Galaxy Watch5 pametni uri. Poleg tega bo s funkcijo »Smart Switch« hranjenje podatkov z vaše prejšnje Galaxy Watch pametne ure enostavno. Smo omenili tudi to, da kaže čas?