Pink

Šifra izdelka:298
Nabor TV programov v paketu Pink vam prinaša obilico zabave in veselja ob spremljanju oddaj s področja narodne in zabavne glasbe.

Možnosti nakupa:

Pink - klubska cena za prve 3 mesece
Pink - klubska cena za prve 3 mesece
Pink - klubska cena za prve 3 mesece
Redna cena za enkratno plačilo
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Nabor TV programov v paketu Pink vam prinaša obilico zabave in veselja ob spremljanju oddaj s področja narodne in zabavne glasbe, reality in talk showa, srbske in ostale filmske produkcije, najpopularnejših serij, otroških oddaj ter informativnega programa. Paket PINK VSEBUJE: Filmski TV programi Pink Family Pink Film Pink Movies Otroški TV programi Pink Kids Glasbeni TV programi Pink Ekstra Pink Folk Zabavni TV programi Lifestyle Pink Reality Pink Zabava Tuji nacionalni in komercialni TV programi Red TV Pink Plus Pink World
T-2 klub: podrobnosti storitve dopis