Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

prenapetostna zašcita ZES-7 TEL-TV

Šifra izdelka:OXZAS-ZES7
Multimedijski podaljšek s prenapetostno zaščito ZES-7

Možnosti nakupa:

Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Domžale - MC NA ZALOGI
Kranj NA ZALOGI
Ljubljana - Aleja NA ZALOGI
Maribor NA ZALOGI
Murska Sobota NA ZALOGI
NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Multimedijski podaljšek s prenapetostno zaščito ZES-7 TEL-TV je namenjen zaščiti multimedijskih naprav (HI-FI, TV, DVD, telefon, fax, pralni stroj, hladilnik..) pred prenapetostmi iz omrežja zaradi strele, stikalnih manipulacij večjih uporabnikov, indukcij in drugih prenapetostnih virov. Zaščito pred preobremenitvijo zagotavlja vgrajena avtomatska varovalka. V primeru preobremenitve se izklopi preobremenjeni tokokrog, ki ga je potrebno po odpravi preobremenitve resetirati in tako se tokokrog ponovno izpostavi. Podaljšek je izdelan iz kompaktne in samo ugasljive plastike. 

Podrobnosti:
Priložena sta telefonski kabel RJ11/ 6P4C in koaksalni kabel - moški priključek. 
Dolžina kabla: 1,8m 
Nazivna napetost: 230V AC/50Hz 
Max dovoljena napetost: 250V AC 
Preostala napetost: Up (LN) 1kV Hibridni impulz, Uoc 3kV 
Priključna moč: max 2300VA 
Nazivni tok: 10A

Vtičnice: 
- energetska vtičnica
- 2 x RJ11telefonski vtičnici
- 2 x TV vtičnici

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net