Prenosni računalnik Acer Nitro AN515-45-RICA

Šifra izdelka:OXRAC-AC22454
Prenosni računalnik Nitro AN515-45 (AN515-45-R1CA 9 5900HX/32GB/1TBACER RTX 3080/IPS/144HZ/NoOS)

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Prenosni računalnik Nitro AN515-45
  • napajalni kabel

Predstavljamo Acer Nitro 5 (AN515-45-R1CA)

Sprostite svoj igralni potencial Z Acer Nitro 5 se pripravite na poglobljeno igralno izkušnjo, kot je še nikoli doslej. Ta zmogljiv prenosnik, zasnovan za prevlado v igričarski areni, združuje vrhunsko tehnologijo, osupljive vizualne podobe in vrhunsko zmogljivost, da vam zagotovi vrhunsko prednost pri igranju iger.

Acer Nitro 5 AN515-45-R1CA prenosnik (NH.QBSEX.00D)

Sprostite svojo igralno moč: Acer Nitro 5, opremljen z najnovejšimi procesorji Intel Core in namensko grafiko NVIDIA GeForce, zagotavlja izjemno hitro delovanje in osupljive slike. Potopite se v svoje najljubše igre, osvojite virtualne svetove in izkusite vznemirjenje zmage z neprimerljivo močjo na dosegu roke. Poglobljeni vizualni elementi: Doživite igranje iger v vsem svojem sijaju z osupljivim zaslonom Full HD Acer Nitro 5. Vsaka podrobnost oživi z živahnimi barvami in ostro jasnostjo ter vas popelje v osrčje dogajanja.

Ne glede na to, ali raziskujete prostrane pokrajine ali se podajate v intenzivne bitke, Acer Nitro 5 zagotavlja vizualno pašo za vaše oči.

Acer Nitro 5 AN515-45-R1CA prenosnik (NH.QBSEX.00D)

Specifikacije:

• AMD Ryzen™ 9 5900HX
• SSD disk: 1024 GB
• Pomnilnik: 32 GB
• Grafika: GNVIDIA® GeForce RTX™ 3080
• Ločljivost: 1920 x 1080
• Diagonala: 39.6 cm (15.6")
• Osvetljena tipkovnica
• Operacijski sistem: brez operacijskega sistema


4 × USB 3.2
1 × HDMI 2.0
USB Type-C port: USB 3.2 Gen 2 (do 10 Gbps)