Prenosni računalnik Acer SP314-55N-76U4 i7/16GB/512GB/Win11

Šifra izdelka:OXRAC-AC48414
Srečajte vrhunski prenosnik SP314-55N-76U4

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Napajalnik

Srečajte vrhunski prenosnik SP314-55N-76U4, zasnovan za izjemno zmogljivost in prefinjen slog. Ta izjemen prenosnik združuje moč procesorja Intel Core i7 s 16 GB pomnilnika, kar zagotavlja gladko in učinkovito delovanje, ne glede na vaše zahteve. Z impresivnim 512 GB pomnilniškim prostorom imate dovolj prostora za shranjevanje vaših najljubših datotek, programov in več. S svojim čudovitim dizajnom in tanko ohišje vas bo prenosnik SP314-55N-76U4 prevzel že na prvi pogled. Njegova elegantna zasnova se popolnoma ujema z zmogljivostjo in vam omogoča, da izstopate povsod, kamor ga boste vzeli. Z vgrajenim operacijskim sistemom Windows 11 dobite najnovejše funkcije in izboljšave, ki vam omogočajo, da svoje delo opravljate bolj učinkovito kot kdajkoli prej. Poleg tega je prenosnik SP314-55N-76U4 opremljen z vrsto priključkov in funkcij, ki olajšajo vaše delo in zabavo. S hitrimi povezavami USB, HDMI in brezžično povezljivostjo lahko enostavno povežete zunanje naprave in uživate v multimedijski vsebini na več zaslonih. Ne glede na to, ali ste poslovni profesionalec, ustvarjalec vsebine ali navdušenec nad zabavo, vam bo prenosnik SP314-55N-76U4 zagotovil vrhunsko izkušnjo, ki bo presegla vaša pričakovanja. Zanesljivost, zmogljivost in slog se združijo v tem izjemnem prenosniku, ki bo postal nepogrešljiv del vašega vsakdana.