Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Računalniški komplet ANNI Gamer Spartacus i5-10400F / GTX1650 / NVMe / W11 /GX7

Šifra izdelka:OXRAC-ANNI0135

Dodatne ugodnosti:

Dodatne storitve:

Zavarovanje
150,00€
 

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Monitor LG 27MP59G IPS
  • Miška Logitech G102 LIGHTSYNC, črna
  • Tipkovnica USB UVI GREED MINI, Mem-chanical Switch, RGB, SLO
  • Računalnik ANNI Gamer Spartacus

Pripravljen na igre

Račaunalniški komplet ANNI Gamer Spartacus se lahko pohvali s sodobnimi komponentami, ki bodo zadoščale nezahtevnemu igranju iger. Cenovno dostopen, predvsem pa gamersko naravnan računalnik vas bo pravzaprav navdušil.


Brez zatikanja

V računalniku je vgrajen procesor 10. generacije zmogljivih Intelovih čipov, i5-10400F, ki sicer nima integrirane grafike, je pa zato v sam računalnik vgrajena ločena, zmogljivejša grafična kartica nVidia GeForce GTX 1650, s 4 GB grafičnega pomnilnika, ki bo zadoščala za igranje iger Fortnite, Counter Strike: Global Offensive in podobnih!


Prednameščen operacijski sistem

K računalniku je prednameščen tudi čisto nov operacijski sistem Microsoft Windows 11 Home, ki bo vaše aplikacjie, programe in igre dvignil na višjo raven in poskrbel za hiter zagon in upravljanje z datotekami. Ne rabite skrbeti, saj vam računalnik sestavimo in pripravimo za takojšnjo uporabo. 


Računalnik vse v enem

V kompletu dobite tudi Gaming monitor LG 27MP59G s priključki VGA ter HDMI, z izjemno IPS matriko ter le 1 ms odzivnega časa. Poleg tega sta v kompletu priložena tudi miška Logitech G102 LIGHTSYNC z RGB osvetlitvijo in 6 nastavljivimi gumbi ter nastavljivim DPI-jem od 200 doo 8000. Za nepozabno izkušnjo pri tipkanju in igranju pa bo poskrbela memhanična gaming tipkovnica UVI Greed MINI (brez stranskih numeričnih tipk). 


Tehnične specifikacije računalnika

Matična plošča z veznim naborom Intel H510
Procesor Intel Core i5-10400F,6-jedrni, 12-nitni
Osnovni takt procesorja 2.90 GHz, v Turbo načinu do 4.30 GHz
Pomnilnik DDR4 16GB (2x8GB) 3200 MHz
Grafična kartica MANLI GeForce GTX 1650 4GB
SSD disk 1TB NVMe M.2
Ohišje ATX Antec DF600 Flux
Napajalnik 550W 80+ Bronze
Prednameščen operacijski sistem Windows 11 Home, slovenski
Garancija 24 mesecev

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net