Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Robotski sesalnik Rowenta RR7245WH Explorer Serie 40

Šifra izdelka:OXOST-RR7245WH
Rowenta RR7245WH Explorer Serie 40 očistite dom in se lotite alergenov, ne da bi dvignili prst! Njegov sistem Aqua Force med čiščenjem čisti vaše tla, pravi aparat 2v1, ki zagotavlja vidno popolne rezultate!

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Rowenta RR7245WH Explorer Serie 40 očistite dom in se lotite alergenov, ne da bi dvignili prst! Njegov sistem Aqua Force med čiščenjem čisti vaše tla, pravi aparat 2v1, ki zagotavlja vidno popolne rezultate! Visoko učinkovit filter ki uniči 99,9 % altergelnov iz prahu, ter ponuja poenostavljeno vzdrževanje. Hkrati njegov navigacijski sistem Smart Exploration 2.0 z izjemno natančnostjo pokriva celoten dom in ima infrardeče senzorje za spremljanje ovir in senzorjev nepravilnosti za zaščito vašega sesalnika pred padcem. Poleg tega je zelo intuitiven in enostaven za uporabo: preprosto se povežite z aplikacijo in ukažite robotu od kjer koli in kadar koli. To je celo združljivo z glasovno aktiviranimi pomočniki, za resnično opravljeno nalogo! Za popolno čistočo izberite enega od 3 načina čiščenja. Samodejno zagotavlja popolno talno pokritost, nadzor sten temeljito očisti vzdolž sten in plošč in Automatic Express lahko v 30 minutah očisti določeno sobo. Dve stranski krtači dosežeta vse vogale in ne zgrešite koščka tal.

Glasnost Do 65 dB(A)

Baterija Litij-ionska, čas polnenja 6 ur

Čas delovanja 150 minut

Funkcije 3 nastavitve čiščenja (samodejno, nadzor sten in Automatic Express)

Posoda Posoda za prah 0,25 l

Dodatno Vrtljiva glavna krtača, 2 stranski krtači, HEPA filter, infrardeči senzorji, senzorji za stopnice, samopolnjenje, dodani dve krpici za mokro čiščenje, polnilna postaja, posoda za vodo za mokro čiščenje, Wifi

Mere in teža 32,5 x 32,5 x 8 cm / 3,79 kg

Barva Črna

Garancija 2 leti

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net