Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Robotski sesalnik Rowenta rr7387wh explorer s50 total care

Šifra izdelka:OXOST-RR7387WH
Robotski sesalnik Rowenta X-plorer Serie 50 očisti vsak centimeter vašega doma z napredno tehnologijo giroskopa za izjemno natančno navigacijo. Vrhunski robotski sesalnik ponuja vse prednosti sodobne tehnologije: globinsko čiščenje 4-v-1, napredni infrardeči senzorji in izjemno intuitiven ter uporabniku prijazen vmesnik z glasovnim asistentom.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 36
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Robotski sesalnik Rowenta X-plorer Serie 50 očisti vsak centimeter vašega doma z napredno tehnologijo, ki omogoča izjemno natančno navigacijo.

Robotski sesalnik Rowenta X-plorer Serie 50 je sodobna rešitev za brezhiben dom, saj ponuja avtomatsko čiščenje, ki ne bi moglo biti preprostejše. Izjemno zmogljiv robotski sesalnik, oblikovan tako, da olajša čiščenje in ga naredi bolj priročnega: globinsko čiščenje 4-v-1, izjemno natančna navigacija, napredni infrardeči senzorji in izredno intuitivna ter uporabniku prijazna aplikacija Rowenta Robots z glasovnim asistentom. Oblikovan posebej tudi za lastnike hišnih ljubljenčkov, izjemno učinkovita turbo krtača za dlako in drug nered, ki ga naredijo hišni ljubljenčki. Poleg tega omogoča tudi mokro čiščenje, ki odstrani trdovratne madeže.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net