Sesalnik Dyson V15 Detect Absolute NEW

Šifra izdelka:OXOST-DYSV15754
Dyson odkrije nevidni prah. Zmogljiv in inteligenten brezžični sesalnik.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Paket vsebuje:
  • Sesalnik
  • Digital Motorbar
  • Fluffy Optic Brush
  • Kombinirani nastavek:
  • Orodje za reže
  • Stenska postaja
  • Polnilnik


Šteje in meri velikost prašnih delcev.

Samodejno prilagodi sesalno moč.

Znanstveni dokaz globinskega čiščenja. Motor Dyson Hyperdymium: vrti se do 125.000 vrtljajev na minuto in ustvari 240 AW močnega sesanja za globinsko čiščenje.

Čistilna ščetka Fluffy Optic osvetli mikroskopski prah in umazanijo, ki ju običajno ne vidite na trdih tleh. Močnejša osvetlitev doseže 300 mm – tako da ničesar ne zamudite. Zazna 2x več nevidnega prahu.

Piezo senzor: Sledi delcem 15.000-krat na sekundo za štetje in velikost posesanega prahu in odpadkov.

Med čiščenjem vam na LCD zaslonu prikaže, kaj sesate. Odstrani: Zmogljiv motor Dyson Hyperdymium poveča sesalno moč, ko so zaznane večje količine prahu.

Krtača Digital Motorbar z glavnikom za razčesavanje: Polikarbonatna rezila med čiščenjem samodejno odstranijo zapletene lase s krtače.

V samodejnem načinu tehnologija Dyson DLS spremlja upor krtačne palice 360-krat na sekundo in inteligentno prilagaja moč različnim vrstam tal. Do 60 minut dela: Napredna baterija s 7 celicami zagotavlja do 60 minut čiščenja celotnega doma.

Vgrajen nadzorni sistem in senzorji nadmorske višine optimizirajo napajanje glave sesalnika.

Napredno filtriranje celotnega stroja: dlake hišnih ljubljenčkov so vir onesnaževanja zraka v zaprtih prostorih.

Dysonov popolnoma zaprt sistem zajame prah in ujame 99,99 % mikroskopskih delcev, velikih le 0,3 mikrona – manjših od dlak hišnega ljubljenčka.

Čas delovanja: 60 min (nizki način); 5 min (način ojačitve).

Čas polnjenja: 4,5 h. Baterija: 1x baterija. 7-celična zamenljiva baterija na klik.

Motor: 660 W.

Krtače: 1. Krtača Digital Motorbar: Močno posesa prah in lase z vseh tal. Glavnik za razčesavanje samodejno odstrani dlake s krtače; 2. Fluffy Optic Brush: Osvetljena čistilna glava z mehkim valjem za trda tla z natančno postavljenim žarkom, ki razkrije delce, ki jih običajno ne vidite.

Nastavki: 1. Kombinirani nastavek: Dva nastavka v enem – široka šoba in krtača, za hitro preklapljanje med čiščenjem in brisanjem prahu v vašem domu ali avtu.

2. Orodje za reže: zasnovano za natančno čiščenje okrog nerodnih robov in v težko dostopnih ozkih prostorih, 3. Stenska postaja 4. Polnilnik. Velikost rezervoarja 0,76 L. Teža izdelka 2,96 kg.