Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Tablični računalnik SAMSUNG GALAXY TAB A8 64GB WIFI, rožnato zlata

Šifra izdelka:OUSAM-GTA864PG
Tablični računalnik SAMSUNG GALAXY TAB A8 64GB WIFI, rožnato zlata
Sorodni izdelki:
Barva

Dodatne ugodnosti:

Dodatne storitve:

Zavarovanje
48,00€
 

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • še ni podatka

Ob nakupu med 16. 5. 2022 in 30. 6. 2022 lahko prejmeš darilo: ovitek book cover EF-BX200PJEGWW

Promocija naprav je uporabnikom na voljo na območju Republike Slovenije od 16.5.2022 do 30.6.2022 ali do izteka zalog naprav ali daril, predvidenih za to promocijo.

Zasebni in poslovni uporabniki, ki se v promocijskem obdobju odločijo za nakup Samsung Galaxy Tab S8 WiFi, Samsung Galaxy Tab S8+ Wi-Fi, Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi in 5G, Samsung Galaxy Tab A8 Wi-Fi in LTE in Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wi-Fi in LTE pri pooblaščenih prodajalcih Samsung ob nakupu prejmejo ovitek Book Cover (ovitek) oziroma kupci Galaxy Tab A8 WiFi ali LTE dobijo ovitek book cover EFBX200PJEGWW, Galaxy Tab S6 Lite WiFi ali LTE dobijo ovitek book cover EF-BP610PJEGEU, Galaxy Tab S8 WiFi dobijo ovitek book cover EF-BT630PBEGEU, Galaxy Tab S8+ WiFi dobijo ovitek book cover EFBT730PJEGEU in Galaxy Tab S8 Ultra WiFi ali 5G dobijo ovitek book cover EF-BX900PBEGEU.

Da bi kupec naprav uveljavljal pravico do darila tipkovnica Book Cover, se mora registrirati na
napravi v prenešeni aplikaciji Samsung Members. Registracija prek aplikacije Samsung Members
mora biti uspešno zaključena najpozneje do 15.7.2022. V primeru uspešne in pravilne registracije je rok za pošiljanje daril 15.8.2022. 

Več si preberite v splošnih pogojih, ki so dostopni tukaj: https://klub.t-2.net/cms/files/t-2-klub/userfiles/SplosniPogoji/SL%20-%20Pravila%20promocije%20Samsung%20Galaxy%20Tab%2010.5.2022posodobljeno.pdf

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net