Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Televizor HISENSE Android 32A4HA

Šifra izdelka:OXTV-32A4HA

Dodatne storitve:

Zavarovanje
53,00€
 

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.A4H je opremljen z več tehnologijami, kot bi nekateri pričakovali od tako kompaktnega televizorja. Glasovni daljinski upravljalnik omogoča hiter dostop do vgrajenega Googlovega pomočnika, odpira vrata do obsežne knjižnice vsebine in omogoča uporabniku glasovno upravljanje funkcij televizorja. Motion Rate 120 zagotavlja gladko in razločno gibanje vsebine z manj zameglitve. Ta funkcija je pomembna za igralne in športne načine televizorja, ki prilagajajo nastavitve televizorja za optimalno izkušnjo gledanja pri igranju najnovejših hitrih iger ali gledanju hitrih športnih vsebin. A4H ima tudi DTS Virtual: X za bolj robustno zvočno izkušnjo. Za potrošnika na trgu televizorja manjše velikosti, ki je še vedno močan, naj ne išče več kot A4H.


Ločljivost 720p
Skupaj z LCD zaslonom visoke ločljivosti 720p boste našli zmogljivo polno LED osvetlitev ozadja, ki ustvarja ostrejšo in bolj barvito sliko.

Hitrost gibanja 120
Ne trudite se držati oči na žogi — uživajte v hitrem športu, filmih in igranju iger brez zamika. S tehnologijo obdelave slike Motion Rate ta televizor ohranja vznemirjenje, saj omogoča enostavno sledenje hitro premikajočemu se dogajanju.

Android TV
Android TV vam omogoča pametnejši in lažji način, da izkoristite več od svojega televizorja.

Igralni način
Uživajte v boljši igralni izkušnji. V igralnem načinu je zakasnitev vnosa občutno izboljšana, tako da so vaši ukazi s krmilnika skoraj takojšnji na zaslonu.

Google Assistant
Pritisnite gumb Google Assistant na daljinskem upravljalniku, da naredite več na televizorju z glasom. Prosite Google, da poišče najnovejšo uspešnico, pretaka oddaje ali odpre igre za več igralcev. Naj zatemni luči s povezovanjem pametnih domačih naprav. Upravljajte opravila in si oglejte svoj koledar. Ali pa mu postavite vprašanja in si oglejte odgovore na televizorju.

Vgrajen Chromecast
V trenutku pojdite s telefona, tablice ali prenosnika na televizor. Z vgrajenim Chromecastom lahko vse svoje najljubše filme, oddaje, aplikacije, igre in drugo predvajate neposredno na televizorju.

DTS® Virtual: X™
Ta razširljiv in vsestranski napredni paket za naknadno obdelavo ustvarja impresiven zvok z virtualizacijo višinske vsebine prek tradicionalnih stereo sistemov.

Glasovni daljinski upravljalnik
Z glasovnim daljinskim upravljalnikom lahko z glasom odpirate aplikacije, prilagajate glasnost in iščete priljubljene oddaje. Za pogovor z Googlom preprosto pritisnite gumb Google Assistant na daljinskem upravljalniku.

Povezljivost Bluetooth™
Brezžično povežite združljivo zvočno vrstico, slušalke ali stereo komponente s televizorjem. Potem ga povečajte. Zdi se, kot da vaši najljubši seznami predvajanja zvenijo bolje.

Slim Bezel Design
Ta televizor je zasnovan s čudovito zasnovo s tankim okvirjem, tako da je manj TV okvirja, ki bi motil vašo izkušnjo gledanja.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net