Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Televizor HISENSE QLED 55E7HQ

Šifra izdelka:OXTVV-55E7HQ
Darilo - Zvočnik Hisense soundbar HS214 za samo 1 €*

Dodatne storitve:

Zavarovanje
67,00€
 

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.TEHNOLOGIJA QUANTUM DOT COLOUR
Več kot milijarda odtenkov živih barv:
Več kot milijarda barvnih odtenkov z natančnostjo razkriva živahnost in bogastvo resničnega sveta.

LOČLJIVOST 4K
Neverjetne podrobnosti v ločljivosti 4K:
Ultra HD televizor z 3840 x 2160 slikovnimi pikami. Oglejte si ostre in jasne slike v kakovosti 4K, kar je štirikrat več od ločljivosti Full HD.

DIRECT FULL ARRAY
Natančna osvetlitev od roba do roba:
Zahvaljujoč LED diodam, ki so nameščene na celotni površini za ploščo, je svetlost enakomerna in izguba svetlobe manjša.

DOLBY VISION HDR
Naj vam nikoli ne uide nobena podrobnost:
Podrobnosti, ki so se sicer izgubile na najtemnejših in najsvetlejših delih slike, so zdaj ohranjene za bolj dinamičen videz. Doživite boljšo kakovost in živahnejše barve, ki razkrivajo podrobnosti za vsakim vogalom.

DTS VIRTUAL:X
V središču dogajanja:
Zdaj lahko slišite vse podrobnosti in se globlje povežete s serijami in filmi, ki jih imate radi. Zdelo se vam bo, kot da zvok prihaja od zgoraj, podobno kot v kinu.

NAČIN ZA ŠPORT, GLADKO GIBANJE
Ne zamudite nobene akcije!
Ko televizor Hisense zazna signal športnega prenosa, preklopi na način za šport, ki omogoča izkušnjo gledanja kot na stadionu.

GAME MODE PLUS
Pripravljeni na zmago:
Game Mode Plus poveča vaše možnosti za dosego legendarnih zmag, sa znatno zmanjša vhodni zamik, šum in vibracije. Tehnologiji ALLM in VRR vam obljubljata optimalno igralno izkušnjo.

OPTIMIZACIJA SLIK Z UMETNO INTELIGENCO
Optimizacija slike v realnem času glede na prizor:
Prilagodite kakovost slike za najboljše delovanje v vseh pogojih.

POGANJA GA OPERACIJSKI SISTEM VIDAA U5.0
Preprosto najboljši pametni operacijski sistem za televizorje:
VIDAA je hiter in preprost pametni sistem, s katerim lahko prihranite čas ob zagonu in hitro dostopate do bogatih vsebin v aplikacijah, da bo vaša izkušnja gledanja še zanimivejša. Pravtako je opremljena z glasovnim upravljanjem. Poleg globalnih aplikacij Netflix, YouTube, PrimeVideo, NBA League Pass, Facebook Watch, UEFA.tv, Deezer, Redbull TV, UFC Fight Pass, NHL Game Pass, YouTube Kids, LiveNow, Kidoodle TV, Plex in druge, vas čakajo tudi domače aplikacije RTV SLO, EON, T2 ter Voyo.

GLASOVNI DALJINSKI UPRAVLJALNIK
Povejte vaš ukaz:
Televizor lahko upravljate z glasom prek daljinskega upravljalnika brez zapletenih nastavitev in menijev. Za upravljanje televizorja preprosto pritisnite gumb mikrofona.

DELITE NA TV
Uživajte na večjem zaslonu:
Delite video vsebine iz mobilnega telefona na televizor in uživajte v več vsebinah na velikem zaslonu. Brezžična povezava podpira povezljivost Bluetooth in Wi-Fi.

DOSTOP Z ENIM KLIKOM
Do najljubše vsebine z enim klikom:
Neposredno dostopajte do Netflixa in drugih storitev na vašem VIDAA Smart TV, tudi ko je televizor izklopljen.

 

Pozor: 
TV ne podpira HBO Max aplikacije. 

 

*Kako do darila?

- Nakup izbranega Hisense televizorja v času trajanja akcije od 5.12. 2022 do 28.02. 2023 pri katerem koli trgovcu v Sloveniji.
- Akcija velja na Hisense modele: 58A7GQ, 55A7GQ, 65A9G, 55U8GQ, 55A8G, 58A6BG, 65A6BG, 65A9H, 65A85H, 55A85H, 65U8HQ, 55U8HQ, 65U7HQ, 65E7HQ, 65A63H, 55U7HQ, 55E7HQ, 65E77HQ, 70A6BG, 75A6G, 75A6BG, 75A7GQ, 55E77HQ in 85A6BG.
- Obrazec za pridobitev darila najdeš >tukaj<.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net