Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Televizor LG 55UP75003LF

Šifra izdelka:OXTV-55UP75003LF

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.4K UHD

Živahno gledanje v izjemno visoki ločljivosti
Televizorji LG UHD vedno znova presegajo vaša pričakovanja. Izkusite resnično kakovost slike in žive barve s štirikrat večjo natančnostjo slikovnih pik kot jo dosega Full HD.


Zagotovljena sposobnost predvajanja filmskih uspešnic.

Prinesite kino v vaš dom. FILMMAKER MODE ™ in HDR vam prinašata bolj poglobljeno izkušnjo gledanja. Povežite se s svojimi najljubšimi pretočnimi platformami za dostop do vsebine po vašem okusu.

Zabava - Dom vsem vaših najljubših.

Pretakanje nikoli ni bilo lažje. Na LG-jevi pametni platformi webOS dobite vse svoje nujne aplikacije, kot so Freeview Play, NOW TV, Netflix, Prime Video, Disney + in druge..

FILMMAKER MODE ™

Režiserjeva vizija je oživela.
FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotna razmerja stranic, barv in hitrosti slik. To natančno prinese režiserjevo prvotno vizijo, zato film doživite tako, kot si ga je režiser sam zamislil.

Aktivni HDR

Ne izpusti najmanjše podrobnosti
LG UHD TV zagotavlja živahne barve in natančne podrobnosti z Active HDR. Uživajte v svojih najljubših filmih v enaki kakovosti kot v originalu z več formati HDR, vključno s HDR10 in HLG.

Igrajte kot mojster.

Skoči v akcijo. Optimizator iger, natančno nastavljena HDR grafika in majhen vhodni zamik naredijo igranje hitrejše in bolj poglobljeno.

 

Najnovejše igralne specifikacije.

ALLM in eARC ustrezata najnovejšim specifikacijam HDMI. ALLM zazna vašo igralno konzolo in samodejno prikaže optimalne nastavitve za hitro igranje iger. Z eARC ste prepričani o najboljši kakovosti zvočne povezave.

Hitra in enostavna nastavitev igre.

Upravljajte vse svoje nastavitve na enem mestu z načini, optimiziranimi za različne zvrsti iger: FPS, RPG in RTS. Nadzirajte kontrast s črno-belo stabilizacijo za boljšo vidljivost.

Potopite se v igro.

HGiG prepozna televizijsko zmogljivost in kakovost slike, nato prilagodi HDR grafiko, da zagotovi vrhunsko igralno izkušnjo HDR.

Nizek vhodni zaostanek - Popoln nadzor brez odlašanja.

LG UHD televizorji uporabnikom omogočajo popoln in takojšen nadzor nad igrami brez zamud.

Razburljive športne izkušnje

Počutite se kot na stadionu. Bluetooth Surround Ready vam omogoča, da igro doživljate, kot da ste ob strani. S funkcijo Sports Alert boste vedno vedeli, kdaj igrajo vaše najljubše ekipe.

 

Sports Alert - Nikoli ne zamudite svoje ekipe.

Sports Alert vas obvesti pred, med in po igrah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da ne boste zamudili velikih predstav svojih najljubših ekip, tudi če gledate drugo vsebino.

Bluetooth Surround Ready - Jasna prednost doma.

Preprosto povežite združljive zvočnike Bluetooth za resnično brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično, tako da vzdušje velikih iger prinese v vašo dnevno sobo.

Štirijedrni procesor 4K - Izboljšajte vse, kar gledate.

Procesor odstrani video šum in ustvari bolj živahne barve in kontrast. Slike z nizko ločljivostjo se povečajo in reproducirajo v kakovosti blizu 4K.

 

 

 

 
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net