Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Pridružite se 240.000
zadovoljnim članom
T-2 Kluba

Včlanite se zdaj!

Zakaj bi odlašali?

Prej ko postanete član/ica, več točk boste zbrali in prej boste lahko uživali ugodnosti, ki jih prinašajo točke! Za članstvo v T-2 Klubu vam ni treba postati naročnik storitev T-2, se pa to splača.

SEM NAROČNIK T-2 IN SE ŽELIM VČLANITI V T-2 KLUB

Čestitamo, to je zmagovalna kombinacija! Že danes lahko izkoristite točke ugodnosti, pridobljene za dosedanje redno plačilo T-2 storitev in zvestobo.

REGISTRIRATJE SE

ŽELIM POSTATI NAROČNIK T-2 IN ČLAN T-2 KLUBA

Dobrodošli med naročniki! S tem, ko postanete naš naročnik in član kluba, hkrati pridobivate klubske ugodnosti in ste nagrajeni za redno plačevanje T-2 storitev ter za zvestobo.

Naročite T-2 storitve

ŽELIM POSTATI ČLAN T-2 KLUBA

Član kluba lahko postane vsak, ne glede na to, ali je naročnik T-2 ali ne. Člani lahko v spletni trgovini T-2 nakupujejo ugodneje in koristijo druge klubske ugodnosti.

VČLANITE SE

Kaj pridobite s članstvom v T-2 Klubu?

Odplačujte obročno

Člani T-2 Kluba imajo možnost nakupov na obroke, ki so izjemno dostopni, brez nepotrebnih dokumentov za odobritev kredita, stroškov zavarovanja kredita in podobnih dokumentov, ki jih zahtevajo drugi prodajalci.

Uporabite točke po svoje

Pridobljene točke lahko člani kluba uporabijo za nakup izdelkov ali storitev po nižji ceni v spletni trgovini T-2 Kluba, znižanje mesečnega računa za storitve ter številne druge ugodnosti (potovanja, vstopnice ... ).

Preizkusite nove storitve

Vsem članom, ki so tudi naročniki T-2 storitev, omogočamo uporabo tistih storitev T-2, ki jih še nimajo vključenih, za obdobje 3 mesecev oz. za obdobje, določeno v klubski ponudbi, po izjemno ugodnih klubskih cenah.

Najhitrejša pot do želenih storitev

Želene storitve, ki jih naročite, plačate in vklopite preko portala T-2 Kluba, so vklopljene takoj po zaključku naročila. Tako prihranite svoj čas in denar, saj z vsakim nakupom pridobivate nove točke za naslednje nakupe.

Ste že naročnik T-2?

Izračunajte svoje točke

Število let neprekinjenega naročniškega razmerja *
Vrednost vašega zadnjega T-2 računa (z DDV) *
OPOMBA: z * označena podatka sta obvezna
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net