Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA SODELOVANJA V DOBRODELNI AKCIJI »T-2 V SODELOVANJU Z ZVEZO PRIJATELJEV MLADINE LJUBLJANA MOSTE – POLJE«


1 SPLOŠNE DOLOČBE

1.1. Skladno s Splošnimi pogoji in pravili sodelovanja v dobrodelni akciji »T-2 v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje« (v nadaljevanju: splošni pogoji) so določeni pogoji in postopki, skladno s katerimi lahko udeleženec dobrodelne akcije »T-2 v sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste - Polje« (v nadaljevanju: dobrodelna akcija) sodeluje v dobrodelni akciji. Udeleženec dobrodelne akcije je lahko le član T-2 Kluba, ki se strinja s splošnimi pogoji ter uspešno zaključi proces darovanja točk preko T-2 Kluba. Splošni pogoji so dostopni na spletni strani T-2 Kluba ( https://klub.t-2.net/splosni-pogoji.aspx ) ter v samem postopku darovanja točk.

1.2. Organizator dobrodelne akcije je družba T-2, d.o.o. v sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste - Polje. Namen dobrodelne akcije je omogočiti enoletni brezplačni širokopasovni dostop do interneta čim večjemu številu socialno ogroženih družin. Dobrodelna organizacija ZPM Ljubljana Moste - Polje bo v skladu s svojim poslanstvom do pomoči potrebnih družin in posameznikov v Sloveniji, organizatorju posredovala kontaktne podatke družin. Zbrana sredstva bodo torej razdeljena po presoji organizacije ZPM Ljubljana Moste - Polje.

1.3. Član je oseba, ki izpolnjuje pogoje za včlanitev v T-2 Klub in ki je postal član T-2 Kluba preko ene izmed navedenih možnosti v drugem odstavku 3. točke Splošnih pogojev poslovanja T-2 Kluba. Točke so bonitete, ki se članu Kluba v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo skladno s 4. točko Splošnih pogojev poslovanja T-2 Kluba.


2 TRAJANJE DOBRODELNE AKCIJE

2.1. Dobrodelna akcija traja od 26.03.2018 do vključno 30.04.2018 in poteka na spletnem mestu T-2 Kluba ( https://klub.t-2.net/). Po koncu dobrodelne akcije bo organizator družinam, katerih število je odvisno od končnega števila vseh zbranih točk (več v 4. točki teh splošnih pogojev), omogočil enoletni brezplačni širokopasovni dostop do interneta (hitrost do 10/10 Mbit/s) na območju lastnega optičnega omrežja.


3 POGOJI SODELOVANJA

3.1 V dobrodelni akciji lahko sodelujejo vsi registrirani člani T-2 Kluba, ki se strinjajo s splošnimi pogoji in le-te tudi izpolnjujejo.


4 POSTOPEK SODELOVANJA V DOBRODELNI AKCIJI

4.1. V dobrodelni akciji lahko sodelujejo vsi člani T-2 Kluba, ki v času trajanja dobrodelne akcije uspešno zaključijo postopek darovanja točk ter se strinjajo z njenimi splošnimi pogoji.

4.2. Udeleženec se prijavi v sistem s svojim uporabniškim imenom in geslom. Če se udeleženec ne prijavi in začne s postopkom nakupa, je po kliku na gumb „Daruj točke", preusmerjen na stran s prijavo. Po prijavi, udeleženec na podstrani Katalogu ugodnosti znotraj T-2 Kluba izbere dobrodelno akcijo. V primeru zadostnega števila točk na bonitetnem računu udeleženca dobrodelne akcije, se postopek nadaljuje. Pri izbrani dobrodelni akciji udeleženec klikne na gumb »Daruj točke«, ki odpre prvi korak naročanja, v katerem udeleženec sprejme splošne pogoje te dobrodelne akcije. S klikom na gumb »Strinjam se«, je udeleženec preusmerjen na naslednji korak, kjer lahko nakupni proces prekine s klikom na gumb »Ne želim darovati« ali pa ga nadaljuje s klikom na gumb »Potrjujem darovanje«. Po kliku na gumb »Potrjujem darovanje«, se izpiše zahvala in obvestilo o uspešno darovanih točkah. Po zaključenem procesu dobi udeleženec podatke o darovanih točkah na kontaktni elektronski naslov v T-2 Klubu, ki ga je navedel in potrdil ob včlanitvi oz. ob zadnji morebitni spremembi. S tem je darovanje točk dokončno potrjeno in zaključeno.

4.3. Udeleženec dobrodelne akcije lahko daruje naslednje vrednosti točk:

50

4000

100

5000

200

6000

500

7000

1000

8000

2000

9000

3000

10000

Višina skupnih že darovanih točk je objavljena na spletni strani T-2 Kluba in se posodobi ob vsakem darovanju posameznega udeleženca dobrodelne akcije. Vsak posameznik lahko v dobrodelni akciji sodeluje večkrat. Udeleženec dobrodelne akcije z darovanjem točk ne prejme dodatnih točk na svoj bonitetni račun.

4.4. Pogoji članstva ter način pridobivanja in koriščenja točk v T-2 Klubu so določeni v Splošnih pogojih poslovanja T-2 Kluba. V primeru neskladja teh splošnih pogojev in Splošnih pogojev poslovanja T-2 Kluba, veljajo ti pogoji.

4.5. Ko udeleženec dobrodelne akcije konča proces darovanja točk, ne more zahtevati povračila že darovanih točk.


5 DOBRODELNI SKLAD

Udeleženci dobrodelne akcije bodo za vsakih 30.000 zbranih točk zagotovili enoletni brezplačni dostop do interneta eni izmed socialno ogroženih družin. Zbiranje sredstev se tako nadaljuje po enakem ključu. Ob vsakih nadaljnjih 30.000 zbranih točkah udeleženci zagotovijo enoletni brezplačni dostop do interneta novi družini.


6 ZASEBNOST IN VARSTVO PODATKOV

Osebni podatki udeležencev dobrodelne akcije bodo varovani skladno z določbami Splošnih pogojev poslovanja T-2 Kluba.


7 OSTALE DOLOČBE

Organizator jamči, da bo celoten potek dobrodelne akcije potekal na transparenten način. Dodatne informacije v zvezi z dobrodelno akcijo so udeležencem dostopne na spletni strani T-2 Kluba ter na brezplačni telefonski številki 064 064 064.

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator dobrodelne akcije. Pritožbe in reklamacije lahko udeleženci pošljejo na elektronski naslov klub@t-2.net. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem času in o tem obvestil udeleženca dobrodelne akcije. Organizator lahko spremeni te splošne pogoje, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki oziroma vzroki na strani javnosti. Organizator si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev, da bi se s tem izognil zlorabi dobrodelne akcije v škodo sodelujočih. Organizator bo o vseh spremembah in novostih dobrodelne akcije obveščal udeležence z objavami na spletnih straneh dobrodelne akcije.


8 KONČNE DOLOČBE

Pravila dobrodelne akcije stopijo v veljavo z dnem 26.03.2018. Pravila so v času trajanja dobrodelne akcije na vpogled na spletni strani https://klub.t-2.net/.

Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakorkoli povezane z dobrodelno akcijo, opredeljeno v teh splošnih pogojih. Obvezujoča so tudi za udeležence dobrodelne akcije, ki s potrditvijo teh pravil, soglašajo s splošnimi pogoji dobrodelne akcije.

Organizator dobrodelne akcije je T-2 d.o.o., Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, klub@t-2.net, 064 064 064.

Ljubljana, 23.03.2018

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net