Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Panasonic el. zobna prha EW1511W503

Šifra izdelka:OXOST-EW1511W503

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Zobna prha
  • Napajalnik

Tehnične specifikacije:


Močan vodni curek z ultrazvočno tehnologijo iz periodontalnih žepov izpira skrite bakterije, ki povzročajo bolezni dlesni.

Pet načinov nege zob z vodnimi curki
"Zobna prha Panasonic z vodnim curkom odstranjuje ostanke hrane, ki se ujamejo med zobmi, in izpira plavajoče zobne obloge iz periodontalnih žepov. Močen vodni curek z ultrazvočno tehnologijo s površine zob izpere tudi zobno oblogo, obenem pa lahko tudi nežno stimulira dlesni."

Čiščenje med zobmi
Močen vodni curek z ultrazvočno tehnologijo odstrani ostanke hrane med zobmi.

Čiščenje periodontalnih žepov
Vodni curek z ultrazvočno tehnologijo iz periodontalnih žepov izpira bakterije, ki povzročajo bolezni dlesni.

Nega dlesni
Vodni curek nežno stimulira dlesni s približno 1600 impulzi na minuto*1. *1 Če je raven tlaka vode nastavljena na 5.

Nega ortodontskega aparata
Vodni curek izpere ostanke hrane na mestih, ki jih s ščetkanjem težko dosežete, kot so zobni mostički in mesta med zobmi.

Čiščenje površine zob
Z močnejšim vodnim curkom z ultrazvočno tehnologijo lahko izperete zobne obloge, ki so se oprijele površine zob. *1 Če je raven tlaka vode nastavljena na 5.

Ultrazvočna tehnologija
Udarni valovi, ki se ustvarijo s pokanjem zračnih mehurčkov, kar povečuje moč čiščenja. Na ta način lahko odstranite več ostankov hrane na zobeh in med njimi, tudi pri enaki ravni vodnega tlaka.

Tehnične specifikacije:

200 ml kapaciteta posode za 60 sek čiščenje
5 stopenj inzivnosti vodnega curka
Polnjenje: 1 ura

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net