Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Panasonic epilator ES-ED53-W503

Šifra izdelka:OXPAN-ED53W503

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Epilator
  • Nastavki
  • Napajalnik

Glava epilatorja z dvema diskoma za učinkovito, hitro epilacijo
V glavi epilatorja Panasonic je dvojni disk. Drugi disk odstranjuje vse dlake, ki jih prvi disk morda izpusti. Ta dvojni disk zagotavlja učinkovitost pri vsakem potegu. Skupno 48 pincet hitro in učinkovito odstranjuje neželene dlake.

Prilagodljiva glava za lažjo epilacijo
Prilagodljiva glava 60°sledi naravni obliki telesa ter tako zagotavlja optimalno epilacijo za izjemno gladke rezultate.

Epilacija s peno
Gel za prhanje nanesite neposredno na glavo, da nastane pena. Fina pena se nabere okoli vsake neželene dlake, tako da jo lahko nežno in previdno izpulite iz korenine.

Zaščita kože za nežno epilacijo
Zaščita drži kožo na mestu, da epilator med odstranjevanjem dlak ne vleče za kožo. Postopek je neboleč in zagotavlja dolgotrajen rezultat.

Raznovrstni nastavki omogočajo ustrezno nego telesa
Epilacijska glava odstranjuje dlake s koreninami vred, glava brivnika pa na površino kože nareže proge. Štirje funkcionalni nastavki odstranjujejo neželene dlake z nog in rok.

2 hitrosti z mehkim načinom
Ko pritisnete stikalo za vklop, bo delovanje prešlo iz stanja »NORMAL« › »SOFT« › »OFF«. Sperite do čistega pod tekočo vodo za higiensko vzdrževanje. Vgrajena lučka osvetljuje kožo, da lahko lažje vidite posamezne dlake.

Tehnične specifikacije:
Suha/mokra epilacija,
2 hitrosti z LED indikatorjem: normalna (oranžna), fina (zelena),
Gibljiva glava za bolj učinkovito in hitrejšo epilacijo,
Dvojna širina diskov,
48 pincet,
Brezžična uporaba,
LED lučka,
2 zamenljivi glavi (britje, epilacija nog in rok),
2 nastavka.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net