Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Panasonic strižnik brade ER-GD61-K503

Šifra izdelka:OXPAN-GD61K503

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Strižnik brade
  • Nastavki
  • Napajalnik

Predstavljamo vam i-SHAPER ER-GD61 revolucionaren izdelek za oblikovanje brade. Z edinstveno razporeditvijo rezil, ki se zgleduje po tem, kako brivec uporablja britev, boste s svojimi rezultati zadovoljni kot še nikoli. Opremljen je z nastavljivim glavnikom, ki omogoča prirezovanje na dolžino od 0,5 do 10 mm, in nastavkom za podrobno prirezovanje okrog ust. Tako boste lahko brado prirezovali in oblikovali skoraj popolnoma brez truda.

Inovativna zasnova 3-v-1 za lažje prirezovanje, obrobljanje in oblikovanje
Ker smo se zgledovali po starih britvah, je uporaba tega prirezovalnika izjemno lahka in ga lahko držite kakor vam ustreza.

Preprosta nega in stiliranje s prilagodljivim držanjem
Zasnova i-oblike omogoča držanje v različnih položajih za prilaganje območju, ki ga želite prirezati, kar zagotavlja lažje in natančnejše stiliranje brade.

Nastavek v obliki glavnika omogoča prirezovanje na enotno dolžino
Nastavek v obliki glavnika omogoča prirezovanje brade na želeno dolžino. Z vrtljivim gumbom lahko nastavite dolžino od 0,5 do 10,0 mm v 20 korakih po 0,5 mm. * Dolžina brez nastavka: 0,1 mm

Ultra tanko rezilo za natančno, a nežno britje
Ultra tanko rezilo za prirezovanje omogoča natančno prirezovanje do dolžine 0,1 mm za gladki občutek. Prav tako vam omogoča, da pri stiliranju brade ustvarite jasne in ostre linije ter robove. * Fiksna debelina rezila je 0,1 mm.

Rezilo s tehnologijo za zaščito kože omogoča nežno nego
Fiksno rezilo ima zaobljene robove, zato je stimulacija kože manjša, kar zagotavlja minimalno draženje.

Natančno oblikovanje z nastavkom za podrobno prirezovanje
Prirezovalniku je priložen 10 mm širok nastavek za podrobno prirezovanje, ki omogoča izjemno natančno oblikovanje zaključkov za ustvarjanje edinstvenega sloga brade. To je še posebej pomembno pri oblikovanju bradice pod ustnico ali brkov, torej na območjih, kjer se lahko pri prirezovanju zlahka zmotite.

Omogoča čiščenje s pretokom vode skozi enoto za lažje vzdrževanje
Po uporabi preprosto operite z vodo, kar olajša čiščenje. Vodoodpornost pomeni, da lahko operete celo enoto tako, kot je. * Pred uporabo in po njej na prirezovalnik nanesite olje. Omogoča ponovno polnjenje na izmenični tok (AC), ki zagotavlja do 50 minut uporabe. V eni uri napolnjene baterije zagotavljajo 50 minut uporabe. Med polnjenjem za sveti lučka, ki vas na to opozori.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net