Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Panasonic sušilnik las EH-NA65-K825

Šifra izdelka:OXPAN-NA65K825

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Sušilnik las
  • Nastavki

Sušilnik za lase nanoe™ dovaja vlago, izboljša gladkost in dela lase bolj sijoče. Poleg tega zmanjša tudi škodo zaradi krtačenja las. Priložen je difuzor za kodraste lase in šoba za hitro sušenje.

Dokazano zagotavlja brezhiben lesk zdravih las
Sušilnik s tehnologijo Nanoe™ ohrani približno 1000-krat več vlage kot navaden sušilnik za lase. Vlaga prodre globo v las, kar zagotavlja optimalno ravnovesje vlažnosti. To preprečuje poškodbe pri krtačenju in cepljenje ter ohranja dobro stanje povrhnjice, kar vašim lasem daje zdrav lesk. * Preizkusilo podjetje proDERM, Nemčija, 2017.

Šoba za hitro sušenje omogoča zdravo sušenje
Šoba za hitro sušenje izmenično puha močne in šibke zračne tokove, ki učinkovito in hitro ločujejo pramene las ter sušijo lase učinkovito in hitro. Ta edinstveni puhalni mehanizem posuši lase od korena, da lasje in lasišče ostanejo zdravi in lepi. 

Razpršilnik
EH-NA65 je opremljen s 3 nastavki, vključno z razpršilnikom. Sušenje, ki zagotavlja mehkobo las, ne da bi se pri tem morali odpovedati svojim kodrom. Omogoča daljšo obstojnost in lažje ohranjanje pričeske. Izberete lahko hitrost in temperaturo, ki ustreza stanju vaših las in potrebam oblikovanja pričeske.

Tehnične specifikacije:
Unikatna Nanoe tehnologija
3 hitrosti 
4 nastavitve temperature
Moč 2000 W
Dolžina kabla 2,7 m
3 nastavki  (standard, hitro sušenje, difuzor)
Odstranljiv filter
Barva črna z močno roza

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net