Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Panasonic sušilnik las EH-NA98-K825

Šifra izdelka:OXPAN-NA98K825

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Sušilnik las
  • Nastavki

Mnogo več kot le sušilnik za lase. Navlaženi delci nanoe™ za zdrave in lepe lase, kožo in lasišče. nanoe™ in dvojni minerali delajo lase še bolj odporne na poškodbe. Izboljšana vsakodnevna nega las povsem brez zapletov!

Za čudovite, odporne lase
nanoe™ & dvojni minerali* se sproščajo iz zunanjega izpusta, ločeno od vročega zračnega toka. Tako zategnejo kutikulo in zagotovijo zdrave, bleščeče in odporne lase. *»Dvojni mineral«: kovinski ioni, ki jih tvorita cinkovi elektrodi.

Zmanjšuje poškodbe las, do 2x manjše cepljenje konic
Z vlago napolnjeni ioni nanoe™ in dvojni mineralni ioni prodrejo v las in povečajo kohezijo kutikule, kar pomeni 2x zmanjšanje razcepljenih konic. *1: Štetje nerazcepljenih konic po 10 ciklih. Testiralo podjetje ProDERM, Nemčija, 2018. Izmerjeno po številu nerazcepljenih konic od 50 las. Izračunano iz števila razcepljenih konic.

nanoe™ za čudovite lase in zdravo lasišče
nanoe™ za zdrave in sijoče lase nanoe™ zadrži približno 1000-krat več vlage kot ioni. Delci nanoe™ prodrejo v lase in zategnejo kutikule, tako da so vaši lasje bolj svetleči, svileni in lažji za urejanje. Navlaži lasišče in ga vzdržuje čistega in zdravega Navlaženi delci nanoe™ vlažijo lasišče in ga ohranjajo zdravega, s čimer preprečijo poškodbe las zaradi izsušenosti. Odpravlja statični naboj in dela lase bolj ubogljive nanoe™ nevtralizira pozitivni naboj in naredi lase bolj ubogljive.

4 načini za 360-stopinjsko nego za lase, lasišče in kožo:

Vroči način
Ko vklopite sušilnik za lase, se aktivira ta način. Kot nalašč za povsem namočene lase. To funkcijo je navdihnila profesionalna metoda sušenja las z vročim zrakom v smeri kutikul, nato pa preklop na hladen zrak, da se las ohladi. S tem načinom boste poustvarili profesionalno tehniko in doma dosegli rezultat kot v salonu.

Posebni načini za lase, lasišče in kožo – način za nego lasišča
V tem načinu sušilnik nežno suši lasišče s toplim zrakom, nastavljenim na približno 50 °C *1. nanoe™ dodaja vlago, kar zmanjša suhost in zagotovi bolj zdravo lasišče. *1 Če je temperatura okolice 23 °C.

Posebni načini za lase, lasišče in kožo – način za nego kože
Ta način dovaja z vlago obogatene delce nanoe™ na vašo kožo. Ta način uporabljajte na koncu sušenja za približno eno minuto.

Posebni načini za lase, lasišče in kožo – način inteligentnega nadzora temperature
Vgrajeni senzor temperature okolice izmeri temperaturo okoliškega zraka in prilagodi zračni tok na ustrezno temperaturo za sušenje v katerem koli letnem času.

Filter z enostavnim čiščenjem/več načinov/drsno stikalo/zložljiv ročaj
Uvedene so bile specifikacije za odpornost na prah. Prah lahko obrišete z robčkom. S pritiskom gumba lahko zlahka izberete različne temperature zraka. Mehko drsno stikalo zmanjšuje obremenitev prstov in nohtov, tako da lahko prostornino zraka prilagajate z rahlim dotikom. Ročaj je zložljiv, tako da lahko sušilnik priročno in kompaktno zložite, ko ga ne uporabljate.

Tehnične specifikacije:
Inovativna Nanoe tehnologija
4 načini sušenja las
LED indikator
3 hitrosti
4 nastavitve temperature sušenja
Moč 1800 W
Vgrajen nastavek za hitro sušenje + standard nastavek med dodatki
Zložljiv ročaj
Barva črna in rožnato zlata

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net