Dodatni paket HBO Premium

Šifra izdelka:394
HBO Premium: najboljši filmi, serije in dokumentarci na enem mestu.

Možnosti nakupa:

Dodatni paket HBO Premium - klubska cena za prve 3 mesece
Dodatni paket HBO Premium - klubska cena za prve 3 mesece
Dodatni paket HBO Premium - klubska cena za prve 3 mesece
Dodatni paket HBO Premium - klubska cena za prve 3 mesece
Redna cena za enkratno plačilo
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo
Pink
  • Dodatni Pink paket

Nabor TV programov v paketu Pink vam prinaša obilico zabave in veselja ob spremljanju oddaj s področja narodne in zabavne glasbe.  več

3 mesece ŽE OD 1.300
+2,00 € / mesec
Redna cena 8,99 € / mesec
Dodatni paket RUS 5+
  • 5 ruskih programov

Paket za ljubitelje in poznavalce ruskega jezika vam ponuja skupino petih programov.  več

3 mesece ŽE OD 1.125
+1,75 € / mesec
Redna cena 7,99 € / mesec

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Različne vsebine bodo obogatile vaš vsakdan z zanimivimi trenutki iz sveta filma in zabave. Na voljo vam je vrhunska ponudba, ki jo sestavlja pet programov: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, naročnina HBO Max.
T-2 klub: podrobnosti storitve dopis