Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Dodatni paket RUS 5+

Šifra izdelka:742
Paket za ljubitelje in poznavalce ruskega jezika vam ponuja skupino petih programov.

Možnosti nakupa:

Dodatni paket RUS 5+ - klubska cena za prve 3 mesece
Dodatni paket RUS 5+ - klubska cena za prve 3 mesece
Dodatni paket RUS 5+ - klubska cena za prve 3 mesece
Redna cena za enkratno plačilo
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo
NOVO
Dodatni paket Venus X
  • program za odrasle

Za starejše od 18 let.  več

3 mesece ŽE OD 800
+1,25 € / mesec
Redna cena 5,99 € / mesec
Pink
  • Dodatni Pink paket

Nabor TV programov v paketu Pink vam prinaša obilico zabave in veselja ob spremljanju oddaj s področja narodne in zabavne glasbe.  več

3 mesece ŽE OD 1.300
+2,00 € / mesec
Redna cena 8,99 € / mesec

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket za ljubitelje in poznavalce ruskega jezika vam ponuja skupino petih programov, ki jih z aktualnimi vsebinami ustvarjajo rusko govoreči ljudje, ki živijo ali delajo v tujini, ter turisti in tujci, ki študirajo ruščino. Vsak dan vam pripravijo novice iz Rusije, filme za ljubitelje ruske kinematografije, ekskluzivne glasbene, športne in zgodovinske dogodke. Prav tako je poskrbljeno za najmlajše, kjer si poleg zabavnih risank, lahko ogledajo tudi izobraževalne oddaje. Channel One Russia TNT Comedy Karousel za najmlajše gledalce glasbeni program Muzika Pervogo Vremya Dom Kino Telecafe
T-2 klub: podrobnosti storitve dopis
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net