Mobilni telefon Xiaomi Redmi Note 13 PRO 5G 8/256 GB, M. Black

Šifra izdelka:OUXIA-N13P5256B
Ob nakupu telefona Redmi Note 13 pripada darilo slušalke Xiaomi Buds 3 Star Wars Edition. Za prejem darila se je potrebno prijaviti: https://xiaomipromocija.si/
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Celje - Citycenter NA ZALOGI
Domžale - MC NA ZALOGI
Jesenice NA ZALOGI
Koper NA ZALOGI
Kranj NA ZALOGI
Ljubljana - Aleja NA ZALOGI
Murska Sobota NA ZALOGI
Novo Mesto NA ZALOGI
PP Kamnik NA ZALOGI
PP Koper - Planet NA ZALOGI
PP Lucija NA ZALOGI
PP NG - Supernova NA ZALOGI
PP Sežana NA ZALOGI
PP Tržič NA ZALOGI
PP Celje - Center NA ZALOGI
PP Ptuj NA ZALOGI
NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Paket vsebuje:
  • Telefon
  • Polnilec (67W) + kabel
  • Etui
  • Navodila

Zajemite fotografije z neprimerljivo visoko stopnjo podrobnosti z Redmi Note 13 Pro 5G in kamero 200 MP z optično stabilizacijo slike (OIS). Velik senzor 1/1,4" skupaj z izjemno veliko zaslonko f/1,65 in tehnologijo Tetra2pixel (napredna tehnologija združevanja slikovnih pik) omogoča, da so fotografije pri šibki svetlobi svetle in jasne, medtem ko leča 7P z Atomic Layer Deposition (ALD) zmanjša odboj svetlobe in odsev. Glavno kamero dopolnjuje ultraširoka kamera z ločljivostjo 8 MP in makro kamera z 2 MP in je tako primerna za več načinov fotografiranja. Z ločljivostjo 1,5K in največjo svetlostjo 1800 nit je AMOLED zaslon Redmi Note 13 Pro 5G bolj jasen od običajnega FHD+ in se ponaša s hitrostjo osveževanja 120 Hz AdaptiveSync za gladko in brezhibno delovanje.  Poleg izjemne jasnosti je uporaba udobna in varna zahvaljujoč funkcijam z zatemnitvijo 1920 Hz PWM, 16.000 stopnjami prilagajanja svetlosti in tremi certifikati TÜV Rheinland.  Redmi Note 13 Pro 5G je odličen tudi za igranje iger, saj se ponaša s trenutno hitrostjo vzorčenja dotika 2160 Hz in tehnologijo dotika s 16-kratno super ločljivostjo v načinu Game Turbo, ki zagotavlja natančnost in odzivnost. Za poglobljeno zvočno izkušnjo ima naprava dva zvočnika in Dolby Atmos®. Vrhunsko vzdržljivost omogoča zaslon Redmi Note Corning® Gorilla® Glass Victus® v kombinaciji z nadgrajeno strukturo in certifikatom odpornosti proti prahu in vodi IP54, kar uporabnikom prinaša dodatno zagotovilo ne glede na vremenske razmere. Uporabnik lahko uživa v vrhunski zmogljivosti z naborom čipov MediaTek Dimensity 7200-Ultra s 4nm procesom v povezavi z ogromno baterijo 5100 mAh. Baterijo je mogoče napolniti do 100 % v samo 44 minutah z 67W hitrim polnilcem, ki je vključen v prodajni paket.

Slike so simbolične.