Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Hisense blagovna znamka z več kot stoletno dediščino blagovne znamke stremi k nenehnim znanstvenim in tehnološkim inovacijam z namenom izboljšanja splošne kakovosti življenja in prinašanja sreče milijonom družin v vsak dom. Predstavljamo vam televizorje Hisense, ki združujejo najsodobnejše tehnologije in uporabnikom prijazne rešitve za vsak dan. 
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1969, kot radijska tovarna v Qingdau. Nato je leta 2001 vstopilo v telekomunikacijsko industrijo, in vse do danes ostaja eno vodilnih podjetij na področju znanstvenih in tehnoloških inovacij na svetu. Vsi Hisense televizorji za evropski trg se od leta 2021 sestavljajo v tovarni v Velenju v Sloveniji.

Sestavljeno v SLO
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net