sreda, 23. april 2014

Dobrodelnost T-2 Klub - Anina zvezdica

Celoletni brezplačni T-2 internet za kar 36 družin v stiski!

V družbi T-2 smo v sodelovanju z dobrodelno organizacijo Anina zvezdica s 1. marcem 2014 uspešno zaključili trimesečno akcijo Dobrodelnost v T-2 Klubu. S pomočjo članov T-2 Kluba, ki ste svojo dobrodelnost izkazali z darovanjem klubskih točk zvestobe, smo skupaj kar 36 družinam v socialni stiski zagotovili enoletni brezplačni internet.

V trimesečni akciji ste člani T-2 Kluba sami zbrali kar 450.000 klubskih točk. Ker se je T-2 obvezal, da bo ob koncu akcije podvojil vrednost zbranih točk zvestobe, sta za vsakih 25.000 zbranih točk namesto ene kar dve družini prejeli celoletni brezplačni internet. V akcijo se vas je tokrat vključilo 1.000 T-2 naročnikov, s podvojitvijo točk pa je skupna vrednost donacije znašala kar 10.000 evrov.

Ob zaključku akcije smo v prostorih T-2 Kluba v Ljubljani pripravili priložnostno slovesnost, na kateri je Sašo Todorović, predsednik poslovodstva T-2, Ani Lukner iz Anine zvezdice simbolično predal donacijo za 36 družin v stiski. Pri tem ni skoparil s pohvalami, saj ste člani T-2 Kluba s svojo dobrodelnostjo poskrbeli tudi za tiste, ki večjih finančnih bremen zaradi prenizkih dohodkov v teh kriznih časih ne zmorejo nositi sami.

Ana Lukner se je zahvalila za uspešno izvedbo akcije:  ''Pri nas je  vse več posameznikov in družin, ki s svojimi nizkimi dohodki izjemno težko shajajo skozi mesec. Za brezplačni internet se družbi T-2 in članom T-2 Kluba v imenu vseh 36 prejemnikov res iskreno zahvaljujemo.«

Seveda v T-2 Klubu razmišljamo, da bi humanitarno akcijo v sodelovanju z Anino zvezdico letos še enkrat ponovili. Vabimo vas, da se nam takrat ponovno pridružite!     


Vodja T-2 Kluba