Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

31. maj 2017

Dobrodelnost 2017

Naš T-2 Klub je bil v letu 2017 izjemno aktiven, saj smo skupaj z vami, našimi zvestimi naročniki, izvedli dve dobrodelni akciji – za 73 družin v stiski, ki bodo koristile enoletni brezplačni internet, in akcijo za zavržene štirinožce, ki smo jim z vašo pomočjo v zavetišču zagotovili kar 14.622 dnevnih obrokov hrane.

Dovolite mi, da se vam vsem, ki ste za dobrodelne namene unovčili vaše klubske točke, osebno zahvalim ne le v imenu družbe T-2, pač pa tudi v imenu Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste–Polje in zavetišča Animal Angels. Z vašo podporo smo uspeli zbrati kar za 23.000 evrov dobrodelnih sredstev, ta številka pa bo vidno zaznamovala tudi četrto leto poslovanja našega T-2 Kluba!   

Hvala vam.

Nataša Šinkovec 

Vodja T-2 Kluba

  

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net