Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

22. december 2017

Ob prehodu v novo leto se večkrat ozremo nazaj in pomislimo, kaj se je v preteklem letu zgodilo. Čas v krogu družine in prijateljev je tisti, ki se ga večkrat spominjamo z nasmehom in takšne spomine želimo ohraniti za vedno. Januarja začnemo izpolnjevati začrtane novoletne zaobljube, vse večkrat pa na radiu in televiziji zaslišimo:

Ste že kupili vinjeto?

Neglede na to, ali jo uporabljate dnevno ali samo priložnostno, jo želi imeti vsak voznik, strošek 110€ po novem letu pa je velikokrat enostavno preveč.  

T-2 naročnikom smo za lažji začetek leta pripravili nekaj, da boste malce lažje prišli na zeleno vejo. Vse vaše najljubše in na novo ustvarjene spomine boste lahko brezskrbno shranili v Horizontu z kar 100 GB prostora po ceni 4,99€ na mesec. Ob naročilu izkoristite 1000 točk in sklenite 24 mesečno vezavo, mi pa vam vinjeto za leto 2018 podarimo gratis!

Ker skrbimo za vse naše naročnike, smo naročilo omejili na enega uporabnika, neglede na število T-2 priključkov.  

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net