Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Dopust s T-2: SUP Fanatic Pure Air + 3x Bon Holiday Plus

Še ne veste, kako boste letos preživeli počitnice? Za vas smo pripravili super ponudbo - SUP lahko vzamete na 24 obrokov, zraven pa si pridobite še 3 hotelske bone za 2 osebi. Izbirate lahko kar med 1.100 hoteli v 18 državah!

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Redna cena za enkratno plačilo
Zaloga izdelka:
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.


SUP Fanatic Pure Air
Pure Air je prijazna kombinacija cene in kvalitete, " all - round " iSUP-a, namenjenega vsakomur. Lahek za transport, enostaven za sestavljanje in uporabo, stabilen in vsestranski. Garantirano SUP zabava za vse nivoje znanja.

Prostornina: 284 l
Širina: 33” / 83.8 cm
Dolžina: 10’4” / 315 cm
Debeljina: 5.5” / 14 cm
Teža: 8,1 kg
Smernik: 1 × Pure Fin 19.5 / US Box
Priporočljiva teža uporabnika: < 105 kg

Holiday Bon

Izbirajte med 1.100 hoteli v 18 državah.
Preverite na www.holiday-plus.net/si/

Holiday Plus Bon vključuje:
- 1 nočitev za 2 osebi v dvoposteljni sobi v Holiday Plus partnerskem hotelu po vaši izbiri

Obvezno doplačilo v hotelu nastanitve:
- večerja in zajtrk po osebi

Sprostitev, kultura, šport in zabava - uživajte v počitnicah po vaši meri. Svet počitnic Holiday Plus vam ponuja bogat izbor hotelov za vsak okus. Obiščite svojo najljubšo počitniško destinacijo ali se podajte na odkrivanje krajev, ki ste si jih vedno želeli obiskati.
Vsi partnerski Holiday Plus hoteli vas pričakujejo na www.holiday-plus.net/si/

Izberite hotel na internetni strani www.holiday-plus.net/si/. Prosimo, pazite na rezervacijske pogoje za posamezne ponudbe. Rezervirate lahko preko interneta ali s klicem v hotel.

Najudobneje in najhitreje hotel rezervirate preko internetne strani www.holiday-plus.net/si/ . Na spletu lahko uredite celoten rezervacijski postopek – od rezervacijske zahteve do potrditve rezervacije. Pri izbranem hotelu enostavno kliknite na „Rezervacijska
zahteva“ in sledite korakom do rezervacije.

V kolikor želite rezervirati hotel preko telefona, takoj na začetku pogovora nujno povejte, da želite koristiti enega ali več Holiday Plus hotelskih bonov. Ob tej priložnosti navedite tudi dodatne želje (npr. dodatne nočitve brez hotelskih bonov, dodatne osebe, ki potujejo z vami, dietna prehrana itd.). Po uspešni rezervaciji zahtevajte, da vam hotel pošlje pisno potrditev rezervacije!

Ob prihodu v hotel, hotelu izročite pisno potrditev vaše rezervacije in Holiday Plus hotelske bone. Pazite na rok veljavnosti hotelskih bonov, saj lahko unovčite le veljavne hotelske bone.
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na klub@t-2.net