Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Konvekcijska mikrovalovna pečica Samsung MC28H5135CK

Šifra izdelka:OXOST-MC28H5135

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Pametna pečica Samsung MW5100H elegantne premijske oblike se lepo poda opremi sodobne kuhinje.

Vrhunska zasnova
Pametna pečica Samsung MW5100H elegantne premijske oblike se lepo poda opremi sodobne kuhinje. Prosojna črnina ročaja Crystal Gloss™ in številčnica napravi dajeta eleganten videz. Ledeno moder svetel zaslon prikazuje nastavitve in uro ter ga je lahko brati in uporabljati.

Brez potrebe po dodatnem olju 
Uživajte v ocvrti hrani brez globinskega cvrtnika s pametno pečico MW5100H. Tehnologija SLIM FRY™ uporablja kroženje vročega zraka, da je pripravljena hrana zunaj hrustljava, notri pa okusno vlažna ob le kaplji olja. Mikrovalovni in konvekcijski grelnik ter grelnik žara vam omogočajo, da se izognete mastnim ponvam in madežem vročega olja ter uživate v hrani z manj maščobe.

Cenili boste naravno teksturo in pristen okus
Zlahka postrezite odlično pripravljeno svežo zelenjavo, morsko hrano, testenine in drugo s pametno pečico MW5100H. Edinstveno pametno tipalo vlažnosti Samsung izmeri vlažnost notranjega zraka, kar vam omogoči, da ohranite naravno teksturo in pristen okus sestavin, le s preprostim pritiskom na gumb.

Dostopnejša zdrava priprava hrane
Priročno lahko predprogramirate do 15 receptov. Preprosto lahko pripravite kakršno koli hrano – od zelenega fižola do rjavega riža, piščančjih prsi brez kosti do lososovih zrezkov na žaru, in prepričani ste lahko, da bo hrana vlažna in okusna.

Tehnične podrobnosti:
- Samostoječ element
- Prostornina: 28 L
- Vir toplote: konvekcija, žar, mikrovalovi
- Stopnja moči: 6
- Izhodna moč: 900 W
- Poraba energije: 1400 W
- Notranjost: Keramična notranjost (antibakterijska, enostavna za čiščenje in odporna na praske)
- Vrsta zaslona: Vrstični LED (ledeno modra svetloba)
- Maksimalni čas kuhanja: 99 minut
- Ena minuta / 30 s+ 30 sec. +
- Lastnosti: senzor vlage, SLIM FRY™, Dough Proof
- Otroška varovalka: da
- Parno čiščenje: ne
- Notranjost (Š x V x G): 358 x 235,5 x 327 mm
- Zunanjost (Š x V x G): 517 x 310 x 475,6 mm
- Bruto (Š x V x G): 586 x 371 x 518 mm

Garancija: 24 mesecev

 

Dobava izdelka bo v drugi polovici meseca oktobra.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net