Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Dodatne zakupljene enote - dodatna naročnina za 1000 enot

Šifra izdelka:1843
Zakupite dodatne enote in prihranite pri mesečnem računu.

Možnosti nakupa:

Dodatne zakupljene enote - dodatna naročnina za 1000 enot - klubska cena za prve 3 mesece
Dodatne zakupljene enote - dodatna naročnina za 1000 enot - klubska cena za prve 3 mesece
Dodatne zakupljene enote - dodatna naročnina za 1000 enot - klubska cena za prve 3 mesece
Redna cena za enkratno plačilo
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Enota je minuta pogovora v vsa slovenska omrežja ali SMS ali MMS, ki jih lahko koristite iz svojega T-2 stacionarnega ali T-2 mobilnega telefona in sicer iz omrežja T-2 ali iz omrežja, pri katerem ima T-2 sklenjeno nacionalno gostovanje. Za enote ne velja EGP Uredba (EU) 2015/2120 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 25. novembra 2015, tako da enot v državah Evropske unije, Norveški, Islandiji in Liechtensteinu (Tujina EGP) ni mogoče koristiti. Za ponudbo veljajo Splošni pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot. Klici v T-2 stacionarno kot tudi v T-2 mobilno omrežje so brezplačni in se ne štejejo kot enota. 1 enota je tudi za 1 MB podatkovnega prenosa! Enote vam bomo vključili na 1. dan v naslednjem mesecu! V T-2 Klubu vam omogočamo koriščenje tistih storitev T-2, ki jih še nimate, v skladu s klubsko ponudbo, za določeno obdobje (klubsko obdobje) po izjemno ugodnih klubskih cenah. Po izteku klubskega obdobja, pa se vam storitev obračunava po vsakokratnem veljavnem ceniku. Naročnik lahko storitev kadarkoli odjavi preko klicnega centra, v poslovalnicah ali z lastnoročno podpisanim dopisom. V primeru odjave storitve, podane v času koriščenja klubske ugodnosti, član ne dobi povrnjenih točk, storitev pa se mu obračuna za celotno obračunsko obdobje. Storitve T-2 po klubski ceni lahko naročate zaporedoma na 3 mesece.
T-2 klub: podrobnosti storitve dopis
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net