Hladilnik Samsung BRB26715DWW/EF

Šifra izdelka:OXSAM-BRB26715DW

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Svežina z vlago

Twin Cooling Plus tehnologija

Z neodvisnim hlajenjem optimizirajte temperaturo in vlažnost v hladilniku ter zamrzovalniku. Twin Cooling Plus tehnologija ohrani živila v najboljšem stanju ter zaščiti njihov naravni okus s preprečevanjem mešanja vonjav. Zaradi visoke ravni vlage v hladilniku pokvarljiva hrana ostane vlažna in sveža.

Svežina brez ledu

Brez ledu – No Frost tehnologija

Ne izgubljajte časa in energije z odtajanjem hladilnika. No Frost tehnologija izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje, kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Tehnične lastnosti:
Vrsta hladilnika: Vgradni
Barva hladilnika: Bela
Energetski razred: D
Prostornina hladilnika: 190 L
Prostornina zmrzovalnika: 74 l
Položaj zamrzovalnika: spodaj
Ledomat ali dozirnik za vodo: Brez
Letna poraba energije: 185 kWh
glasnost: 35 db
Dimenzije (Š x V x G): 54 x 177,5 x 55 cm
Shranjevanje ob izpadu električne energije: 6 h
Možnost menjave odpiranja vrat: DA
Zmogljivost zamrzovanja: 6 kg/24 h
Digitalni inverterski motor: Da
Samodejno odtajevanje: Da - No Frost
Dodatne informacije: škarjasti tečaj, prozorni predali, elektronski nadzor - ločeno upravljanje, predal za zelenjavo in sadje, Fresh Zone, hitro zamrzovanje, alarem za odprta vrata, kovinska plošča Metal Cooling

Garancija: 2 leti

 

 

Pogoje podaljšanja garancije si lahko preberete tukaj: https://www.samsung.com/si/offer/podaljsana-garancija-za-gospodinjske-aparate-2024/