Kavni aparat Krups Espresseria Automatic EA810870

Šifra izdelka:OXOST-KEA810870
Kavni aparat Krups EA810870 Espresseria Automatic vas vrne k bistvu espressa. S tem popolnoma avtomatskim aparatom za espresso uživajte v resničnem okusu uravnotežene, aromatične kave in espressa v kompaktni obliki, ki ne dela kompromisov glede količine. Opremljen je s 3 nastavitvami temperature in 3 nastavitvami finosti mletja kave za popolno nadzirane rezultate.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



 

Kavni aparat Krups EA810870 Espresseria Automatic vas vrne k bistvu espressa. S tem popolnoma avtomatskim aparatom za espresso uživajte v resničnem okusu uravnotežene, aromatične kave in espressa v kompaktni obliki, ki ne dela kompromisov glede količine. Opremljen je s 3 nastavitvami temperature in 3 nastavitvami finosti mletja kave za popolno nadzirane rezultate.

Patentiran sistem Thermoblock Compact

Zaradi sistema KRUPS Thermoblock Compact temperatura hitro narašča, da bi lahko uživali v vroči kavi takoj ob prvi skodelici. Krajši sistem pretoka vode preprečuje zmanjšanje temperature.

Kot pravi barman: izbira ustrezne finosti mletja

Pripravite ristretto ali espresso kot profesionalni barman s prilagajanjem količine in finosti mletja; z avtomatsko prilagoditvijo kovinski konusno nazobčen mlinček za kavo zagotavlja izbranemu napitku optimalne rezultate, lahko pa ga ročno prilagodite svojemu okusu.

Natančno in enostavno upravljanje

Doživite popoln nadzor nad svojim avtomatskim aparatom za espresso z LED signalnimi lučkami za enostavno in zelo natančno uporabniško doživetje.

Šoba za paro za popoln cappuccino

Enostavno čiščenje za dodatno praktičnost in higieno. Šoba za paro je zadnji stik za raznovrstne napitke in vam nudi, da doma uživate v popolnem penastem cappuccinu.

Nastavljiva šoba za kavo

Za maksimalno praktičnost in večjo prilagodljivost je nastavljiva šoba za kavo idealna rešitev za različne velikosti skodelic, za izjemne rezultate v vaši sodelici.

Popolni rezultati od ristretta do lunga

Odkrijte cel niz izvrstnih okusov in močnih arom, z izjemnimi rezultati za vse okuse, od robustnega, razburljivega espressa do gladkega in izpopolnjujočega lunga.

Moč

1450 W

Tlak 15
Vzdrževanje

Program za odstanjevanje vodnega kamna, Samočistilna funkcija

Dodatno

Kovinski mlinček za mletje kave (3 stopnje), nastavek za paro in penjenje mleka, 1,7 l rezervoar za vodo in 500 g posoda za kavna zrna, avtomatski izklop
Dimenzije  245 x 365 x 330 mm

Barva

Črna

Garancija 2 leti