Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Komplet LG K61, titan + Powerbank TWS 10000 mAh, črna

Šifra izdelka:OBLG-K61TPBB

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Celje - Citycenter NA ZALOGI
Domžale - MC NA ZALOGI
Jesenice NA ZALOGI
Koper NA ZALOGI
Kranj NA ZALOGI
Ljubljana - Aleja NA ZALOGI
Maribor NA ZALOGI
Murska Sobota NA ZALOGI
Novo Mesto NA ZALOGI
PP Grosuplje Tuš NA ZALOGI
PP Kamnik NA ZALOGI
PP Kranj NA ZALOGI
PP Kranj Mercator NA ZALOGI
PP NG - Supernova NA ZALOGI
PP Ptuj NA ZALOGI
PP Vrhnika NA ZALOGI
PP Žalec NA ZALOGI
Velenje NA ZALOGI
Velenje - Velenjka NA ZALOGI
NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Mobilni telefon
  • Powerbank

 

5 kamer

LG K61 je opremljen s kar petimi objektivi za vsestransko uporabo fotoaparata. 4 glavne kamere – standardno 48 MP, širokokotno 8 MP, makro kamero 2 MP in senzor globine 5 MP, dopolnjuje sprednja kamera 16 MP.


Čaroben makro objektiv

Izjemno jasne in definirane fotografije iz majhne razdalje (4 cm). Dotaknite se delčka fotografije, ki ga želite animirati in fotografija oživi.


Več svetlobe, manj šuma

Napredna tehnologija Quad-Cell poveča raven svetlobe in zmanjša šum za izjemne posnetke tudi ob slabši osvetljavi.


Super širokokotni objektiv

S širokokotnim objektivom lahko na posnetek ujamete več - za izjemne panorame in večje skupine ljudi.


Globinska kamera


Naj imajo vaše fotografije več globine. Izostren subjekt in zamegljeno ozadje so ključ do čudovitih posnetkov, kjer izpostavite točno to, kar želite.


Kamera z umetno inteligenco


Izvlecite le najboljše iz vsakega posnetka. Umetna inteligenca zazna, kaj je na fotografiji in samodejno prilagodi nastavitve. Fotografija najboljšega prijatelja, hišnega ljubljenčka, pomladne panorame, tropske plaže ali sončnega zahoda bodo tako imele kanček čarovnije.


Velik zaslon kinematografskega formata


Vstopite v kino. Uživajte v filmih in serijah v vsej njihovi veličini na velikem zaslonu kinematografskega formata 19,5:9.


Vzdržljiva baterija 4.000 mAh


Dovolj energije za cel dan...in več! Baterija 4.000 mAh vas bo spremljala od zore do mraka, brez odrekanja. Poglejte film, zabavajte se z video igrami in fotografirajte brez skrbi, da bi baterije zmanjkalo.


Zvok 3D surround DTS-X


Kinematografski zvok na vašem telefonu. Tehnologija DTS-X vas popelje v središče dogajanja s predelavo zvoka z 7.1 virtualnimi kanali. Prisluhni jasnim, dinamičnim zvokom nežnega šepeta ali glasne eksplozije.


Test MIL-STD-810G


Nesreče se dogajajo, a s certifikatom MIL-STD-810G lahko telefon brez skrbi uporabljate v težkih razmerah. LG K61 je prestal kar 6 vojaških testov, ki dokazujejo povečano vzdržljivost telefona. Za še več zaščite je v prodajni komplet priložen tudi prozoren ovitek.


Gumb Google Assistant


Dovolj je pritisk na gumb in že lahko vprašate asistenta Google, karkoli vam pade na misel - rezultat najljubše nogometne ekipe, najbližjo restavracijo, glasbeno lestvico ali ukažete naj pošlje sporočilo vašemu prijatelju. Ni tako zahtevnega opravila, da ga vaš asistent ne bi znal opraviti.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net