Kosmos družabna igra Holmes (Sherlock proti Moriartyu)

Šifra izdelka:OXOST-KDIHOLSVSM

Možnosti nakupa:

Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Napeta igra moči in vpliva za dva igralca, ki prevzameta vlogi dveh briljantnih umov Londona tistega časa.

Holmes je odlična igra za dva igralca, ki sta stara vsaj deset let. 
Traja približno 30 minut.

Pripravite se na dvoboj med dvema najbolj briljantnima umoma v Londonu – Sherlock proti Moriartyu!
Sherlock se trudi zbrati dovolj dokazov, da bi razjasnil napad na parlament. Na drugi strani poskuša Moriarty prav tako zbrati čim več dokazov, vendar zato da bi zabrisal sledi in onemogočil razrešitev zločina. 
Izkoristi ves svoj vpliv, obišči pametne, pa tudi tajanstvene osebnosti, ki so pripravljene pomagati, in pametno izkoristi njihove veščine, da bi dosegel svoje cilje. In bodi ves čas pozoren na poteze svojega nasprotnika.
Kajti samo tisti, ki bo zbral več dokazov, bo na koncu zmagal! 

V vsakem krogu mora vsak od obeh igralcev izpeljati tri akcije, s katerimi naj bi si pridobil vpliv ali pa koristne informacije. V igri nastopajo mnoge osebe, znane iz knjig: doktor Watson, gospa Hudson inšpektor Lestrade in drugi. In vsaka od teh oseb premore prav posebne veščine ali informacije, ki jih lahko izkoristita večna tekmeca.

Vsebina škatle:
- 1 igralna plošča, 
- 10 kart z osebami, 
- 52 kart z dokazi, 
- 6 markerjev akcije, 
- 24 markerjev preiskave,
- 2 karti vlog - Sherlock in Moriarty, 
- 2 Mycroft karti, 
- 2 karti s pregledom sposobnosti  
- vseh oseb, pravila igre.