Likalni sistem Philips PerfectCare PSG8130/80

Šifra izdelka:OXOST-PSG813080
Parna likalna postaja Philips PSG8130/80 iz serije PerfectCare 8000 zagotavlja enostavno likanje z novo tehnologijo senzorja gibanja, ki omogoča samodejni izpust pare pri navpičnem in vodoravnem likanju. V načinu hitrosti se količina pare prilagaja hitrosti likanja, kar omogoča še hitrejše rezultate.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Paket vsebuje:
  • Likalnik s sistemsko enoto
  • Uporabniška dokumentacija

Philips PSG8130/80 sistemski likalnik

Philips sistemski likalnik je visokokakovosten, učinkovit in priročen pomočnik pri likanju vaših oblačil in ostalih tkanin. Odlikujeta ga nelepljiva likalna plošča, ki zagotavlja odlično drsenje po vseh tkaninah in prilagodljiva količina pare glede na hitrost likanja. Za varčevanje z energijo poskrbi funkcija samodejnega izklopa, ki Philips sistemski likalnik izključi po nekaj minutni neuporabi.

Način hitrosti prilagaja paro hitrosti likanja

Likalnik samodejno prilagaja in izpušča paro glede na to, kako hitro likalnik premikate po oblačilih. Hitrejše kot je premikanje, več pare izpusti.

Pametni samodejni izpust pare

Sprostite se in uživajte v enostavnem likanju, medtem ko likalnik skrbi za izpust pare – opremljen je z novim senzorjem gibanja, ki točno ve, kdaj likalnik premikate po oblačilih. Senzor gibanja prepozna premike v katerokoli smer, zato lahko obleke, jakne in zavese likate in osvežujete tudi navpično.

Para za najtrdovratnejše gube

Močan in neprekinjen izpust pare za učinkovito odpravljanje tudi najtrdovratnejših gumb na najdebelejših tkaninah.

Tehnologija OptimalTEMP, zajamčeno brez prežganin

S OptimalTEMP lahko likalnik pustite obrnjenega navzdol na oblačilih ali likalni deski, saj napredna tehnilogija zagotavlja, da s tem likalnikom ne boste nikoli prežgali nobenih tkanin, ki so primerne za likanje.

SteamGlide Elite likalna plošča za vrhunsko drsenje

Podstavek iz nerjavečega jekla je dvakrat trši od običajnega aluminijastega, naša patentirana 6-plastna prevleka z naprednim titanovim slojem pa gladko drsi, kar omogoča najhitrejše rezultate.

Varnostni zaklep za prenašanje

Likalnik zanesljivo pritrdite na osnovno enoto za enostavno prenašanje po hiši in za zaščito pred nenamernim dotikom vroče likalne plošče.

Velika posoda za vodo

1,8-litrska prozorna posoda za vodo omogoča do 2 uri neprekinjene uporabe. Ko se bo posoda za vodo izpraznila, vas bo indikator opozoril na dolivanje vode; tudi tiste iz pipe.

Za daljšo življenjsko dobo likalnika s sistemom Easy De-Calc

Vgrajen sistem De-Calc neprekinjeno zbira vodni kamen, indikator in zvočni signal pa vas obvestita, ko morate posodo izprazniti. Odstranite vtič in počakajte, da voda in delci vodnega kamna iztečejo.

Tehnične podrobnosti

Neprekinjena para: do 170 g/min

Dodaten izpust pare: 700 g/min

Prostornina zbiralnika za vodo: 1800 ml

Moč: 2700 W

Čas segrevanja: 120 s

Napetost: 220 – 240 V

Indikator za nizek nivo vode: DA

Likalna plošča: brez sprijemanja

Dolžina kabla: 1,8 m

Primerno za vodo iz pipe: DA

Barva: zlata / črna

Teža: 0,85 kg

Garancija: 2 leti