Mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip5, 512 GB, mentol-zelena

Šifra izdelka:OUSAM-FL5512ZE

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Celje - Citycenter NA ZALOGI
PP Kranj NA ZALOGI
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Paket vsebuje:
  • x
  • x
  • x
  • x

 

 

Samsung Galaxy Z Flip5 zagotavlja stilsko in edinstveno zložljivo izkušnjo z žepno napravo, ki je ustvarjena za samoizražanje.
Ko je Samsung Galaxy Z Flip5 zložen, ponuja več uporabnosti kot kdaj koli prej. Na zunanjem zaslonu  lahko uporabniki hitro in brez težav dostopajo do uporabnih informacij. S pripomočki (Widgets) lahko preverijo vreme, nadzorujejo predvajanje glasbe in poslušajo najljubšo glasbo s pripomočkom Media Controller ali pa spremljajo najnovejše informacije s svetovnih borz s pripomočkom Google Finance. Preprosto si lahko ogledajo vse pripomočke na prvi pogled in takoj preklapljajo med njimi s pritiskom na zaslon, da aktivirajo prikaz Multi Widget View. Poleg tega lahko uporabniki preprosto preverijo obvestila in dostopajo do hitrih nastavitev za Wi-Fi ali Bluetooth. Ne da bi odprli napravo, lahko pregledajo zgodovino klicev in vrnejo neodgovorjene klice ter odgovarjajo na besedila na poti s funkcijo Quick Reply s polno tipkovnico QWERTY in vidnostjo zgodovine klepeta.
S kamero FlexCam lahko zajemajo osupljive fotografije iz ustvarjalnih kotov brez uporabe rok. Tudi pregledovanje in urejanje posnetkov v načinu Flex je hitro in preprosto. Uporabniki lahko s hitrim pregledom na zunanjem zaslonu preprosto pregledajo, prilagodijo barvni ton ali izbrišejo slike. Ko fotografirajo prijatelja, lahko z dvojnim predogledom (Dual Preview) na zunanjem zaslonu vidijo sebe, tako da lahko v realnem času opravijo prilagoditve za popoln posnetek. Poleg tega lahko s stabilizacijo fotoaparata Super Steady dosežejo gladek posnetek na poti, medtem ko funkcija Auto Framing poskrbi, da nihče ne ostane izven posnetka.
Galaxy Z Flip5 zmogljivi izkušnji s kamero dodaja izboljšane rešitve z umetno inteligenco, ki poživijo vsako fotografijo. Za ustvarjalnost tudi pri šibki svetlobi z izboljšanimi možnostmi poskrbi funkcija Nightography, ki optimizira fotografije in videoposnetke v pogojih ambientalne osvetlitve. Algoritem za obdelavo slikovnega signala (ISP), ki ga poganja umetna inteligenca, popravi vse vizualne šume, ki običajno pokvarijo slike pri šibki svetlobi, hkrati pa izboljša podrobnosti in barvne tone. Z digitalno 10-kratno povečavo so fotografije jasnejše tudi od daleč.
Galaxy Z Flip5 vsebuje  več različnih recikliranih materialov  kot prejšnji generaciji, vključno z recikliranim steklom in aluminijem, ki sta bila reciklirana po uporabi ter reciklirano plastiko, pridobljeno iz zavrženih ribiških mrež, sodov za vodo in steklenic PET. Celo papir, uporabljen za embalažno škatlo , je izdelan iz 100-odstotno recikliranega materiala.