Pomivalni stroj Gorenje GV561D10

Šifra izdelka:OXGOR-GV561D10

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Vedno čist, vedno suh

Najboljši modeli pomivalnih strojev navdušujejo s patentirano rešitvijo, ki vašo posodo temeljito posuši ter ji zagotovi popoln lesk! Vrata pomivalnega stroja se namreč po končanem pomivalnem ciklu samodejno odpro, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. Inovativna funkcija je prijazna rešitev za uporabnika, saj je posoda popolnoma posušena in primerno ohlajena, ko ste pripravljeni posodo pospraviti.

Možnost 3 v 1

Možnost vklopa funkcije 3 v 1 prinaša izjemno prednost, saj stroj v primeru uporabe tabletke prilagodi proces pomivanja in tako dodatno ne porablja sredstva za sijaj. V primeru uporabe praška ali gela se zapora pri porabi sredstva za sijaj sprosti in tako zagotovi najboljši pomivalni učinek in popoln sijaj posode.

Pomijte posode v krajšem času

Pri manj umazani posodi lahko s preprostim pritiskom na gumb skrajšate čas pomivanja določenega programa za polovico tako, da pritisnete na gumb za pospešeno pomivanje - SpeedWash.. Funkcija za pospešeno pomivanje samodejno prilagodi temperaturo in količino vode ter tako zagotovi odličen rezultat pomivanja in sušenja v najkrajšem možnem času.

Tehnične lastnosti:

Razred energije učinkovitost: D
Razred hrupa: C
Učinkovitost pomivanja: A
Učinkovitost sušenja: A
Poraba vode na cikel za program Eco: 9.5l
Max. temperatura dotočne vode: 60 °C
Poraba električne energije na cikel za program Eco 40-60°C: 0.72 kWh
Poraba električne energije na 100 ciklov: 72 kWh
Programi pomivanja: intenzivni program, poseben program za pomivanje stekla, avtomatski program, program ECO, 1h pomivanje
Glavne temperature pomivanje (°C): 65/60/55/50/45
Dodatne možnosti: polovični program, TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat, funckija SpeedWash
Varnost: sistem zaščite pred prelivom - popolni AquaStop, sistem diagnosticiranja napak, material kadi nerjavna pločevina
Dimenzije (ŠxVxG): 448 x 815 x 550 mm
Bruto teža: 39.5kg