Prenosni zvočnik Marshall KILBURN II bronasto-črna

Šifra izdelka:OXOST-MSHKB2BB
Uživajte v polni in čisti glasbi vsak dan na vsakem koraku - prenosni zvočnik Marshall Kilburn II vam omogoča brezžično Bluetooth povezovanje z do 2 napravama hkrati. Pozabite na nejasen in izkrivljen zvok - Kilburn II vas bo očaral z jasnim in čistim zvokom, ki se širi v vse smeri in povsem zapolni prostor. Težek je le 2,5 kg, primeren pa tako za zunanjo kot tudi za notranjo uporabo - prijetno globok nizki bas in jasen visok ton vas bosta naravnost navdušila. Vgrajena Li-Ion baterija omogoča kar do 20 ur uporabe samo z enim polnjenjem, naprava pa se napolni v 2,5 urah. Posebna IPX2 zaščita zagotavlja vodoodpornost.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Paket vsebuje:
  • KILBURN II zvočnik
  • Napajalni kabel
  • Navodila za uporabo

Bluetooth povezljivost 5.0  

Kilburn II je opremljen s tehnologijo Bluetooth 5.0 za brezžično predvajanje glasbe. Ta standard omogoča predvajanje glasbe na razdalji do10 m od zvočnika.  

Vzdržljiva in prenosna oblika  

Robovi zvočnika so še dodatno ojačani, zato je zvočnik bolj vzdržljiv. Zvočnik ima integriran pašček za lažje prenašanje.  

IPX2 vodoodporen standard  

Kilburn II je odporen proti vodi po IPX2 standardu.    

 

Funkcija več istočasno povezanih naprav

Kilburn II ima funkcijo več istočasno povezanih naprav, tako da lahko preprosto povežete in preklapljate med dvema napravama Bluetooth brez nadležnega ponovnega parjenja z zvočnikom.  

Najboljši zvok  

Zgornja plošča Kilburn II ima analogne krmilne gumbe za nizke tone, visoke tone in glasnost, kar vam omogoča natančno nastavitev zvoka.  

Hitro polnjenje

Kilburn II ima funkcije hitrega polnjenja. V samo 20 minutah se napolni za 3 ure predvajanja glasbe. Njegova baterija se popolnoma napolni v 2,5 urah.  

Tehnične lastnosti:    

 20+ ur prenosnega predvajanja,  

Večsmerni gumb za upravljanje,

Bluetooth 5.0 povezljivost, 

Vzdržljiva in prenosna zasnova,

IPX2 vodoodporen standard,

Funkcija več istočasno povezanih naprav.