Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Registracija novega člana T-2 Kluba


Osebni podatki
Sem pravna oseba
Sem zavezanec za DDV
Davčna številka:
Država:
Spol
Prijava v klub

V kolikor nam boste posredovali vašo privolitev v neposredno trženje, boste od našega podjetja prejemali obvestila o ugodnosti ponudbe T-2 Kluba. V takšnem primeru bomo zbirali in nadalje obdelovali vaš naslov elektronske pošte ter GSM številko, ki ju boste vpisali v pristopni obrazec. Podatka o vaši elektronski pošti ter GSM številki bomo shranjevali, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti in SMS sporočilih ne boste odjavili. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo ali pa tako, da se od e-novic odjavite na naši spletni strani. Od prejemanja SMS sporočil se lahko odjavite na naši spletni strani. Član oz. uporabnik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da T-2 trajno ali začasno preneha uporabljati njegove podatke za namen neposrednega trženja. T-2 bo v primeru takšne pisne zahteve najkasneje v 15 dneh preprečil uporabo podatkov za namen neposrednega trženja. Naročnik bo o navedeni preprečitvi obveščen v roku nadaljnjih petih (5) dni, telefonsko ali pisno. Z registracijo in uporabo naših storitev se strinjate , da lahko uporabljamo piškotke.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net