Mobilni telefon Apple iPhone 15 Pro 128GB, črn

Šifra izdelka:OUAPL-P15P128B
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Paket vsebuje:
  • AppleiPhone 15 Pro
  • Garancijsi list in navodila
  • Napajalni kabel

Tehnične podrobnosti

Ločljivost zaslona 2556 × 1179 px (pri 460 px na palec)
Tehnologija prikaza OLED Super Retina XDR
Operacijski sistem iOS 17
Procesor Apple A17 Pro
Notranji pomnilnik / ROM 128/256/512/1000 GB
DualSim Da; nano + eSIM / podpora 2 eSIM
Reža za pomnilniško kartico Ne
Bralnik obrazov Da, FaceID
Ločljivost kamere 48 MP glavna kamera: 24 mm, zaslonka ƒ/1,78, optična stabilizacija slike druge generacije s premikom senzorja, 100 % izostrenih pik, fotografije izjemno visoke ločljivosti (24 MP in 48 MP); 12 MP ultra širokokotna kamera: 13 mm, zaslonka ƒ/2,2, 120° vidno polje, 100 % izostrenih pik; 12 MP 2× zoom (zaradi senzorja s štirimi pikami): 48 mm, zaslonka ƒ/1,78, optična stabilizacija slike druge generacije s premikom senzorja, 100 % točk ostrenja; 12MP 3-kratna telefoto kamera: 77 mm, zaslonka ƒ/2,8, optična stabilizacija slike, 3-kratna optična povečava približevanja, 2-kratna optična povečava oddaljevanja, 6-kratno območje optične povečave, do 15× digitalna povečava
Ločljivost sprednje kamere 12 Mpx TrueDepth s funkcijo Face ID (zaslonka ƒ/1,9, samodejno ostrenje Focus Pixels, Retina Flash, Photonic Engine, Deep Fusion, Smart HDR 5), portreti naslednje generacije z nadzorom ostrine in globinske ostrine, osvetlitev portreta s 6 učinki, Animoji in Memoji, nočni način, slogi fotografij, Apple ProRAW, fotografije in fotografije v živo s širokim barvnim razponom, korekcija objektiva, samodejna stabilizacija slike, sekvenčni način; Videoposnetki 4K s hitrostjo 24 sličic na sekundo, 25 sličic na sekundo, 30 sličic na sekundo ali 60 sličic na sekundo; 1080p HD video pri 25 sličicah na sekundo, 30 sličicah na sekundo ali 60 sličicah na sekundo; filmski način do 4K HDR pri 30 sličicah na sekundo; HDR video v Dolby Vision in do 4K pri 60 sličicah na sekundo; ProRes video do 4K pri 60 sličicah na sekundo z zunanjim snemanjem, Log video, Academy Color Encoding System (ACES), videoposnetek počasnega gibanja pri 1080p s 120 sličicami na sekundo, videoposnetek s časovnim zamikom s stabilizacijo, videoposnetek s časovnim zamikom v nočnem načinu, videoposnetek QuickTake, stabilizacija kinematografskega videa (4K, 1080p in 720p)
Tip telefona Na dotik
Barva Črna, Modra, Bela, Natural
WiFi Wi-Fi 6E (802.11ax)
Različica Bluetooth 5.3
Navigacijski sistemi GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, BeiDou a NavIC
Senzorji Žiroskop z visokim barvnim razponom, merilnik pospeška, merilnik pospeška, senzor bližine, senzor bližine, 2 senzorja okoliške svetlobe, barometer, skener LiDAR
Odpornost na vodo Da, IP68
NFC Da
Podpora 5G Da
3,5mm jack Ne
Konektor USB-C